Українська Манітоба
-
Є ціла хвиля інстаграм-психологів та коучів по стосунках, які доволі агресивно просувають ідею, що чоловіку ніколи і нічого не можна дарувати за замовчуванням, а то все життя проведеш з альфонсами 😏 В той же час є неймовірна кількість чоловіків, які в чашці кави вбачають меркантильність та прорахунок, навіть якщо жінка цілком нормально заробляє і в каві собі і до нього не відмовляла) Я думаю, це все йде зі страху бути використаними - і в чоловіків, і в жінок. З цим треба йти в психотерапію в оптимальному випадку. Зрілі люди - вони щедрі на все, і матеріальне, і нематеріальне. А от якщо людина затиснута вся, то скупість в грошах - це тільки симптом, там і в усьому іншому буде не айс)
-
У мене з дружиною спільний доступ до мого рахунку. В неї дублікат картки. Тож ми вже 15 років не маємо заначки одне від одного і цілком щасливі. Є декілька правил користування рахунком, які ми самі собі встановили і самі дотримуємося. Всім раджу. Довіра це головне.
-
Є стійка з соняшниками. Волонтерів, слава Богу, поки на стільчики садять, на стійку не вішають ))) Є, з 9 ранку і десь до 4 вечора
-
Заповнюю форму у wealth simple для повернення податків, підкажіть будь ласка якщо ми прибули до Канади у квітні 2023, тут правильно вказано?
-
Ну, скажемо так, дружина давала мені на донати, коли я хворів іграми. Так і вилікувала.