Українська Манітоба
-
Зараз ви дізнаєтесь про себе багато цікавого, рука підтримки!
-
Стійка є. В аеропорту чергує Red Cross з 9am до 9pm, вони і допомагають з поселенням. Це інформація з чату волонтерів
-
Що таке «заначка один від одного»? Ееееее… Це типу якщо чоловік має свої гроші, на своєму рахунку (і я маю свої гроші на своєму рахунку), і тратить їх, як забажає сам, і не звітує мені про витрати - то це у нього «заначка» називається? ))) Як це англійською називається, я хочу просвітити мущіну ))
-
Двоюрідна бабушка вчила мене, що заначка - це супертаємні гроші, про які знає тільки володар(ка) заначки і якщо що - у тебе є підстраховка ЗАВЖДИ. Якщо про окремий рахунок відомо, хоч він і окремий, то заначка - це прям містері шкатулка, яка має бути схована в тайнику і ніхто, ніхто вапше не в курсі. Мені було 7 років, я на все життя запам'ятала)
-
Ментальність: обовʼязок чоловіка заробляти гроші і всі віддавати дружині. Але де це написано? Ніхто цього так і не знає. Навіть не знаю, який би смайлик сюди приліпити.
-
Замазка спеціальна продається в walmart, як називається не знаю, можна там на місці запитати. І зверху фарбою. Як нове виходить
-
Допоможу з Перевезенням, Доставкою, Переїздом ! +1 431 588 25 68
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg