Українська Манітоба
-
Ех, хотіла написати про це жартом, а доведеться серйозно розписати. Ви що не бачили тьотю китаянку яка там вже під кінець розридалася і не чули про що вони говорили?:) І чоловіка у синій рубашці в клітинку після неї що був. Та й не тільки, якщо Ви прислухалися до розмов їх. Стосовно документів: якщо Ви сиділи поруч - то чули, як жінка вважала, що моєї адреси не існує у природі, а вулиці Логан і Принцесс не перехрещувались у неї( а тепер давайте разом подивимось Гугл мапу, на якому перехресті знаходяться апартменти Soho flats?). А потім їй не сподобалось, що я в договорі оренди вказана як проживаюча, а сплачує тільки мій чоловік, хоча у іншому МПІ нам казали що це цілком окей. Мені продовжувати? П.С. Наши з чоловіком жарти про Грінча почались як раз після випадку з китаянкою, як Ви теж могли почути, якщо сиділи поруч :)
-
Підкажіть, будь ласка, якщо отримати водійське посвідчення в Україні, яке спочатку дійсне 2 роки, то в Манітобі на яке можна його змінити: теж тимчасове чи звичайне?
-
Сидів поруч з вами. Підготувався до зустрічі завчасно і мав всі необхідні документи. Мене не розвернули, водійське посвідчення успішно замінив. Стосовно сварок - мені так не здалося, здається, що працівники чітко слідували своїм посадовим інструкціям та пригощали дітей, які знаходилися з батьками в черзі, цукерками. Все було ввічливо і зрозуміло пояснено.
-
На рахунок жовтої води ,то я думав що я воду не спустив в унітазі ,але то вода просто жовта ,зразу пішли купили фільтр для води.
-
Що саме завернули?
-
Є в волмарті
-
Підкажіть, що по цінам? Дякую.
-
я більше удівився, ну фільтри коштують 60 баксів плюс монтаж. , і спи спокійно, але ні, тут твердо не ставлять їх
-
Вау, крута опція, щось до нового року пламбер намутив
-
ну, запах мандаринок). та тоя прилетів і почали труби лопатись) і ржавчіна поттрубам пішла)
-
Жовта вода? А запах є якийсь?)
-
За рік тут такого не було, то в вашу будинку або районі щось, Вінніпег тут ні до чого.
-
Добрий день. Дужп прошу🙏, додайте мене, будь ласка, до телеграм групи "Файні пані Манітоби"
-
потекла жовта вода з крану, тут кажуть це норма. я в ащуї, написав ланлорду, чувак каже фільтрів нема і вапще тут з крану питна вода....ох цей мій досвід вініпега
-
Котики - топ!
-
Ніяких проблем бути не потрібно. Routan - взагалі не VW, якщо я не помиляюсь це re-brand Dodge Caravan, там від Фольксвагену тільки лого.
-
Тобі що, котик не треба чи що?:)
-
Кошика!
-
Різдвяного котика? Це як?
-
uccmanitoba.ca/cheerboard/
22 Jan 2023, 08:02
12888/232729
4 minutes ago