Українська Манітоба
-
Доброго ранку усім. Сьогодні буду казати на роботи що хочу звільнитися бо знайшов нову роботу. Як правильно це тут роблять Чи потрібно казати подробиці, казати куди йдеш та найголовніше про сроки які маєш відпрацювати? Саме про сроки цікаво, бо на теперішньому місці працюю 4 місяці, та як я зрозумів, все що меньше пів року лише 1 week notice. Дякую заздалегідь.
-
Строки, якщо ви ще на випробовувальному терміні (до 6 ти місяців) можете просто попередити , що робота вам не підходить і ви більше не вийдете на роботу ! Ні в якому випадку не радив би повідомляти куди йдете працювати !!! Радим ваш роботодавець цьому точно не буде і всякі люди бувають...
-
Ви не зобовязані пояснювати і виправдовуватись пепед роботодавцем, це ваше особисте життя !!! У випадку, якщо не хочете спалювати мости і розглядаєте варіант повернення, можете розійтися по людяному, скажіть що так склались обставини, без пояснень, і можете когось порекомендувати на ваше місце або відпрацювати ще пару днів !
-
Правилами компанії встановлюється строк за який треба попередити про звільнення Я стикався з 2 недільним терміном. Писав листа до HR департамента , та повідомляв менеджера, або супервайзера персонально Ніяких подробиць, тільки факт що ви працюєте останні два тижні та дату останнього дня. Приклад листа Jon Doe Address Email Phone Number Dear colleagues, I am writing to formally announce my resignation from (position name) position at (company name) , effective two weeks from today, Last Working Day ........... .I have greatly valued my time at (company name) and appreciate the opportunities for growth and development I have experienced during my tenure. This decision was not easy and took considerable deliberation. However, after careful thought, I have decided that it is time for a new challenge in my career.I am committed to ensuring a smooth transition and will do everything possible to assist in handing over my responsibilities. I am willing to train my replacement or assist in any way during my remaining time here.Thank you for the support, guidance, and encouragement you have provided me during my time at (company name). I look forward to staying in touch, and I hope our paths cross again in the future. Sincerely, .....
-
Якщо я не помиляюсь, там якась цікава історія, і нема за що боротись. 😁 Здається, в Манітобі ще в 2018 чи в 2019 році було прийнято рішення що summer time відмінено в провінції. І час переводити не треба. Але... Також вирішили "поки що" не виконувати прийняте рішення. І вже 5 років "не виконують". Якщо хтось знає подробиці - напишіть будь ласка, буде цікаво почитати.
-
У всіх cibc онлайн банк не працює?👹
-
Ше горить ? ☹️
-
І в мене апоімент зараз . Ох щас начнется…. Сорі єбаут зет…я 2 тижні чекав поки в них вікно зʼявиться ..
-
На апоймент нє. А от на то що тре зробити на ньому .. побачим . ..
-
Онлайн банкінг від СІВС доволі часто не повністю працює на вихідних, особливо вночі. Можливо, вони там щось фіксять в цей час. На апойтмент це не має вплинути)