Українська Манітоба
-
Governmental services працюють Best western працює в суботу?
-
Проблема не з найманим житлом. І потрібна консультація саме адвоката бо проблеми з property maintenance та the board
-
У Legal Aid Manitoba є україномовна працівниця. Але Якщо ви стосовно проблем з найманим житлом, то вам потрібно звертатись у Property Branch а не до юристів
-
Дякую. Мені ще зарано. У мене англійська поки що CLB 7... От, вчу її
-
Так я власник. Буду вдячна за любу рекомендацію бо сама не можу впоратися з проблемою. Дякую!
-
Ви власники житла? Тоді вам Legal Aid не допоможе. на жаль україномовних юристів з цією спеціалізаціє не знаю, але можу підказати англомовних
-
Дякую 🙏🏻
-
Pitblado Law firm мають кілька юристів що спеціалізуються на цьому, зверніться до них
-
Може хтось шукає, в фрешко на ладжімодьєр є щавель
-
А Ви випадково не знаете з нього зелений борщ нормальный получается?
-
Так, я готую без проблем
-
Ще не знаємо)
-
Зайдіть в цей канал, вгорі закріплені повідомлення. Поклікайте на них, там багато гайдів для новоприбулих, починаючи з перельоту і далі
-
t.me/winnipeglive
-
Міняти підгузки власній дитині чи готувати вечерю, яку сам теж будеш їсти - це не знаки уваги дружині, це побутові обовʼязки дорослої людини.
-
Якщо за це ще й дякують, навіть безпідставно, то робити теє ще приємніше. Ласкаве слово й коту приємне, що вже про чоловіка говорити
-
Його не знесли. Його пошкодили вандали, і тому забрали на реставрацію
-
Я не вважаю це обов*язками дорослої людини. Коли я готую їжу вдома, то не тому, що зобов*язана, а тому що хочу пригостити рідних чимось смачненьким. Так само і чоловік. Так само як і інші дії...почистити машину я й сама можу, але ж як приємно сісти в прогріту і почищену машину, із ввімкненою радіостанцією, яку я люблю слухати. І це все робиться просто так, за дякую, а не тому що це обов*язок)
-
www.istpravda.com.ua/short/2024/03/8/163734/
-
Трохи вам гумору зранку 😁
22 Jan 2023, 08:02
128965/230571
10 minutes ago