Українська Манітоба
-
Таке питання чи 1399 kWh це нормально для квартири за півтора місяця ? Я в шоці ,по контракту заїхали було мув дейт цифра 2004 , а у манітоба хайдро чомусь 1488. Тобто звідки вони ці цифру беруть ,один Бог знає . То що я їм мітер сабмітінг кидав ,а їм це до дупи взагалі ,що я там їм кажу про лічильники .
-
Не так все просто. Тут ремонт дуже дорого. Наприклад, купив авто довести до сейфті. Я менше , ніж за 5000 тис з сейфті, в rural area не бачив. Це 2007 рік пробіг 180-220. Вінніпег тема окрема може і є не їздив, але і потрапити теж можна добре. Купити за 4 і ще 4 на ремонт...
-
це не українська гречка а кацапська ☝🏻 вся інструкція та назва там на рузьком ізикє, жодного слова чи згадки про Україну там немає + виробники рекомендують її їсти « со щамі »
-
-
Сумно нашим Героям в окопах. А нам потрібно зробити так щоб вони живими всі повернулись додому і також змогли колись навідати Канаду!
-
Доброго дня шановні підписникі групи та Манітобці.На початку березня вилітаємо з сім'єю до Манітоби-Вініпег. Цікавить питання що до працевлаштування на фермі, якщо хтось володіє такою інформацією, щодо моєго прохання буду дуже вдячний за будь яку пораду чи підказку. Всім гарного дня і позитивного настрою на весь день.Дякую за увагу.😊
-
В кого є авто то рекомендую сюди на тюби: Valley View Bible Camp (204) 685-2999 maps.app.goo.gl/hBwEu89AFRVUPy6e8 Так це далеченько, але є свої плюси. Ми буди в обох місцях.
-
Це якщо ви на півдні живете. Від нас 5 хв на авто.