Українська Манітоба
-
Я б залюбки знищив все людство, проте воно, на жаль, скоріш за все знову відновиться. Якщо віднайдуть засіб, що буде гарантувати 100%, най кличуть - я натиску кнопку.
-
Пізніше. Увечері вип'ю і обгрунтую. А зараз до побачення.
-
У кожного свій смак. Мені і наразі подобається. Головне здоров'я. Піду в сауну, попарюся. До побачення.
-
Навряд чи. Самознищення відбудеться в ході процесу загального знищення. Але дякую за пораду
-
Для мене більше показник-минула зима, кілька раз прийшлось зимову курточку вдягнути. А в цю зиму-ще ні разу)) Ходила багато, так, свіженько, але не критично)) Більш всього ненавиджу коли треба стояти і чекати автобус біля зупинки.....от тоді холодно, треба ножками тупать, щоб не змензнути)
-
Та зрозуміло , що можна дойти , і не померти . Але на скільки після таких походів , хочеться жити взагалі ? 😅 Це ж випробовування та страждання . Це не є зручно , це не є приємно , це не є весело . Так , і це не є смертельно . Може , ногу відцяпають, але померти- важко буде, якщо гарно вдягтися . Ми колись цю тему тут підіймали , що є люди , у яких так працює голова . Людям потрібно для комфортного життя те , що їм знайомо , що їм нагадую дом- дитинство . І нажаль, у багатьох людей - це як раз страх , страждання , біль, незручність. Зато як вдома 😂😂😂