Українська Манітоба
-
Чесно кажучи, переробляла вже декілька разів. Не розумію, що не так.
-
Доброго здоров’я! Я з дочкою приїду 27 березня. Підскажіть, будь ласка, на яких сайтах шукати роботу? Indeed та Glassdoor щось взагалі ніхто не відповідає.
-
Ні, я ще в Україні
-
Цікаво тут їде торгівля. Купив у Фідо самсунг с23 плюс пів року тому ще платити 1070 долярів. Хотів обміняти на 24 плюс кажуть ноу проблем, ми Вам дамо за ваш 400 доларів. І ці грощі підуть на погашення старого, тобто я ще повинен доплатити 670 + новий 1700 + податок.... а ще я за нього платив 6 місяців .... то такє собі заміна старого на новий... 😁😁😁😁
-
Зрозуміла, дякую. З України без варіантів. А чи може мені хтось допомогти та перевірити моє резюме, будь ласка 🙏
-
бо зуби, навіть молочні, краще лікувати і зберігати їх аж до моменту їх природньої заміни, аніж видаляти
-
Всім привіт! Продам трохи своєї електроніки. Кому цікаво, прошу у приватні повідомлення. Airpods 2nd generation - 100 cad. Є 2 шт. На гарантії ще 10 місяців. Купували у The Source. Купили дітям на подарунок 3 місяці тому, а їм не зайшло. Лежать без діла. Користувались може разів з 10, стан нової речі. Телефон Redmi Note 11 на 128 GB - 150 cad. У наявності сам телефон та стандартний чохол. Стан дуже гарний, без подряпин тощо. Може хтось шукає недорогий телефон дитині чи собі. Сам телефон доволі приємний, яскравий та насичений екран 90hz, не тормозить зовсім, зі зв'язком проблем немає.