Українська Манітоба
-
В Uniqlo є і там дешевше. В мене таке, в -27 було норм в ньому
-
Costco.ca ще є😁
-
Всім привіт! Порадьте будь ласка сайт де можна купити ноутбук по хорошій ціні (крім nweeg and Amazon)
-
Winners/marshals чоловіча 18-25 долларів за одиницю
-
В магазині
-
Lakeview Hecla or Lakeview Gimli resorts
-
Авіалінії, які мають ці ціни, не мають домовленостей з міжнародними авіалініями. Тобто ви тоді маєте розбаюивати квиток і бронювати усі flight segments окремо. А якщо ви бронюєте квитки окремо, ви ризикуєте пропустити рейс etc.
-
я ходжу в суперсоторівських штанах за 20кад, так собі гріють.на штанах маркіровка 2.
-
MPI на мейн стріт це що, місцевий філіал Грінчів?:) Сиділи 2 години у черзі і спостерігали, що вони сидять у новорічних ковпаках, завертають майже всіх і сруться з усіма)) Прийшла наша черга, до наших документів теж доколупались та завернули))) Пішли у інший там все ок)
-
Друзі вітаю всіх. Розкажіть будь ласка про обслуговування VW в Манітобі. Наприклад Routan, Passat. Чи є проблеми з запчастинами ?
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка якісь бази відпочинку , з добрим сервісом ,можливо десь на березі озера, не так далеко від Вінніпега?
-
Так, працюють У неділю може бути короткий день, до 17 чи 18
-
Іноді не дуже і дешево, але вибір є.🤷♂️ 🔗: www.mec.ca/en
-
Amazon
-
Де можно купити термобілизну
-
Чи працюють супермаркети в суботу та неділю?
-
Привіт. Питання. В мене є картка на проїзд автобусом на що пільгова. Чи потрібно переподаватись на пільгу на наступний рік? Чи це автоматично?
-
Вітаю спільнота. Чи є тут ті, хто сьогодні йде на хокейний матч від Seven Oaks Immigrant Services?
-
А з Ванкуверу вже краще летіти відпочивати на Гаваї. 😁
-
60$ вінні торонто не дорого
22 Jan 2023, 08:02
12911/230460
4 minutes ago