Українська Манітоба
-
Так а яка різниця що показав ДНК тест? Дитина народилася у шлюбі? Значить він є формально батько з усими витікаючими. Хіба не так?
-
Він в неї без палева взяв тоже. Це просто слюна. Він простий той тестЯ
-
Так як він міг бути позитивний якщо він це робив без її відома тобто її мазка не було?
-
Чи якщо шлюб то можна підкидким батьківством займатися? За таке мали б срок давати. Шо вона в шлюбі підкидає йому чужу кров. А ви про закон пхпхаха.
-
Ем. Так то так. Мені цікаві цінності тієї мадам) закон законом)
-
Так шо тіпи. Поки вона спить і хропе. Це ваш зірковий шанс.
-
Доброї ночі почала заповнювати податкову декларацію через Wealthsimple. Будь ласка, поясніть значення суми в графі "Balance Owing". Це треба буде доплатити? Люди якось зменшують податки кидаючи суму на рахунок RRSP? Картинку додаю. Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, як проходить процес обміну українських водійських прав на канадські? Де екзамени потрібно здавати та скільки це приблизно коштує? Дякую за відповідь!
-
Так, це те, що ви повинні заплатити. Кидати на RRSP треба було до 29 лютого. Вже пізно
-
Укр права можна перші 3 сіс обміняти без тесту. Потім треба теорію здати і віжин тест. На зір.
-
Помоєму мпі бо там поруч є зразу віжин тест
-
Візьміть з собою права українські (у вас їх заберуть) і дозвіл на роботу, на скільки пам’ятаю
-
На скільки я пам’ятаю, то для всіх по різному вартує… в залежності від дня народження, на скільки я зрозуміла. Але не більше ніж $65
-
Чи має хтось посилання, щоб зареєструватися на health card¿
-
Дядя
-
Хто
-
Передивився укр. новин, бідолага
-
Може приїхав з фронту відпочинути
-
Дякую!