Українська Манітоба
-
Чий би бичок не гуляв, а телятко наше. Так завше бабуся казала. В тому мудрість.
-
Права, ворк перміт, хелс картку, войд чек. Якщо немає двох підтверджень адреси (хелс кард і войд чек) завернуть обратно. По місцю перевіряють зір, відбирають і не повертають український пластик, видають папірець на два місяці, пластик канадський по пошті на протязі 45 днів. Оплата на місці, картка або готівка, від 30 до 60 кадів, залежить від дати народження.
-
Ростик 300 Stanley
-
Номер можеш скинути?
-
Велике дякую
-
(204) 979-0404
-
Забийте в гугл, там буде форма. Але як правило, люди чекають довго на нову карту. В мене був час очікування майже 4 місяці. Потім я додзвонилася до них з 5 разу, і нарешті, отримала лист
-
За посиланням. Досить легко
-
Нова пошта є у Канаді? Вибачте, але я не знаю
-
міст експрес, Укрпошта, нова пошта
-
Доброго дня! Хтось відправляв посилки з України в Канаду, саме до Вінніпегу. Як це зробити?
-
Вітаємо, Наташа Стасива! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
В Україні є. По Канаді інша компанія доставляє
-
Батьківщи́на (Вітчизна) — країна, що належить певному народові; вужче — рідний край, місце народження тієї чи іншої людини. Поняття батьківщина позначає країну предків (батьків) людини, а також часто має емоційний підтекст, що має на увазі, що деякі відчувають до батьківщини особливе, сакральне почуття, яке поєднує любов і почуття патріотизму.