Українська Манітоба
-
міст експрес, Укрпошта, нова пошта
-
Доброго дня! Хтось відправляв посилки з України в Канаду, саме до Вінніпегу. Як це зробити?
-
Вітаємо, Наташа Стасива! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
В Україні є. По Канаді інша компанія доставляє
-
Батьківщи́на (Вітчизна) — країна, що належить певному народові; вужче — рідний край, місце народження тієї чи іншої людини. Поняття батьківщина позначає країну предків (батьків) людини, а також часто має емоційний підтекст, що має на увазі, що деякі відчувають до батьківщини особливе, сакральне почуття, яке поєднує любов і почуття патріотизму.
-
Відправка з України вартує від 10 до 15 евро за кіло. Цигарки, алкоголь, і деякі інші позиції не беруть. Відправка літаком дорожче, але швидше. Контейнером морем дешевше але довше. Доставка відбувається на вашу адресу, на відділення доставки немає
-
Ще додам, що літаком близько 2х тижнів чекати, контейнером - близько 2х місяців.
-
Дякую
-
Єдиний з нині існуючих - бо винищили всіх інших. Отаке от ми толерантне людство - всіх вбити.
-
З радістю, як буде канадський
-
MPI Записуєтесь онлайн. З собою: укр права, WP, паспорт і два документи про підтвердження адреси (void check і health card, наприклад). Адреса повинна бути там ідентична, буква в букву. Мені у банку вулицю не написали, відправили переробляти. І змінюєте права, проходите тест на зір, платите наче 60, точно не пам'ятаю. Старі укр забирають, нові прийдуть на пошту.
-
У відпустку з рапортом командира дозволяють. І, доречі, те, військові зачасту не знімають військову форму навіть після звільнення зі служби. Їм у військовій формі комфортніше, їм реально дуже складно пристосуватися до цивільного життя, надзвичайно складно. Вплоть до того, що вони навіть в магазин не можуть піти. Людина дезорієнтується: вона розуміє, що їй треба робити на війні, а що роботи у звичайному житті взагалі не розуміє. Тому й дуже багато військових, маючи рапорти на звільнення, не залишають військову службу, попри шалені проблеми зі здоров'ям.
-
Я,не знаю, як воно людям так вдається. Тричі міняла, мінімум 3 місяці очікування 🤷♀