Українська Манітоба
-
Ще додам, що літаком близько 2х тижнів чекати, контейнером - близько 2х місяців.
-
Дякую
-
Єдиний з нині існуючих - бо винищили всіх інших. Отаке от ми толерантне людство - всіх вбити.
-
З радістю, як буде канадський
-
MPI Записуєтесь онлайн. З собою: укр права, WP, паспорт і два документи про підтвердження адреси (void check і health card, наприклад). Адреса повинна бути там ідентична, буква в букву. Мені у банку вулицю не написали, відправили переробляти. І змінюєте права, проходите тест на зір, платите наче 60, точно не пам'ятаю. Старі укр забирають, нові прийдуть на пошту.
-
У відпустку з рапортом командира дозволяють. І, доречі, те, військові зачасту не знімають військову форму навіть після звільнення зі служби. Їм у військовій формі комфортніше, їм реально дуже складно пристосуватися до цивільного життя, надзвичайно складно. Вплоть до того, що вони навіть в магазин не можуть піти. Людина дезорієнтується: вона розуміє, що їй треба робити на війні, а що роботи у звичайному житті взагалі не розуміє. Тому й дуже багато військових, маючи рапорти на звільнення, не залишають військову службу, попри шалені проблеми зі здоров'ям.
-
Я,не знаю, як воно людям так вдається. Тричі міняла, мінімум 3 місяці очікування 🤷♀
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, якщо у мене сьогодні фінальна дата оплати за driver's licence і я оплатила їх буквально сьогодні, я так розумію, що оплата не встигне пройти і цей платіж вважатиметься протермінованим. В акаунті вказаний термін as of March 10, 2024 04:00 AM, а зараз вже день. Я так розумію, буде штраф. Де його шукати? Він сам прийде на фізичну пошту чи я маю його десь сама онлайн простежити, щоб не пропустити?
-
бачу, дякую)
-
я повністю визнаю свій злочин) питання: де буде цей штраф, щоб не пропустити його?