Українська Манітоба
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, якщо у мене сьогодні фінальна дата оплати за driver's licence і я оплатила їх буквально сьогодні, я так розумію, що оплата не встигне пройти і цей платіж вважатиметься протермінованим. В акаунті вказаний термін as of March 10, 2024 04:00 AM, а зараз вже день. Я так розумію, буде штраф. Де його шукати? Він сам прийде на фізичну пошту чи я маю його десь сама онлайн простежити, щоб не пропустити?
-
бачу, дякую)
-
я повністю визнаю свій злочин) питання: де буде цей штраф, щоб не пропустити його?
-
Не складніше ніж в Україні. Я щоб придбати першу квартиру в 2015 році, до цього 4 роки жив в кімнаті в гуртожитку і харчувався на 1000 в місяць, з урахуванням що це була квартира в новобудові в голих стінах за 30к. + ремонт своїми руками ще 15к (заробляли в процесі ремонту вже) Тут же за 4 роки, якщо враховувати що кожен рік буде як перший, я квартиру такою ж площею придбаю з ремонтом вже. А враховуючи що за мені піднімають і я бачу вдається з часом відкладати тільки більше, то це буде швидше. Плюс в Україні доки я купив на ремонт я користувався батьківською авто, а зараз використовую свою на яку теж їдуть кошти. Тому - як мінімум в два рази швидше.
-
Сподіваюсь, на дату платежу це правило також розповсюджується) Оплатила кредиткою, оплата підтверджена миттєво. Можливо, все-таки уникну інквізиторського вогнища) дякую
-
Звичайно в MPI дія прав чи страхування - вони до кінця вказаного дня. Те що написано 4АМ , це щось незнайоме мені. Так що, якщо не буде затримки з самим платежем ( кредитка, чи це був перевод з банку) - можливо ваш тяжкий злочин проти людства та MPI залишиться без наслідків.
-
Дякую!
-
Дякую дуже 🙏🏼
-
Співробітник мпі на моє запитання схожої на Вашу ситуацію відповів, що після протермінування дається ще 20 діб на оплату, але якщо в цей час Вас зупинять з протермінованими правами, то буде штраф близько 600 кадів. За штраф від мпі він нічого не казав