Українська Манітоба
-
100 тис? Грв? Да легко, знаю з сотню таких
-
Шо тут
-
Хочу вірити. Бажаю українцям тільаи кращої долі у будь-якому сенсі, особливо із своїм житлом, бо це, як на мене, найважчий фінансовий та психологічний груз.
-
Для мене у своєму в Канаді або Україні. Так як політична та військова кон'юнктура світу та України включно змінилася, то зараз залишається варіант з Канадою. Вот ю гона ду
-
Кожному своє, все залежить від того який у вас експірієнс був в Україні. Якщо я б не пожив у Харкові то я напевно також би вагався.
-
В орендованому з паспортом Канади
-
А я от для себе вирішила що краще в Канаді в орендованому (але я не IT)
-
У своєму в Україні коли не війна звісно
-
Що краще — жити в своему житлі в Україні чи в орендованому в Канаді?
-
Доки о 5:20 ми не прокинулися від вибухів
-
Яki наслiдки не змiни реальної адреси у health card-заблокують без права відновлення?
-
Саме через буремну ситуацію в світі - краще орендувати
-
Мені і в орендованому було норм в Україні. Але це звісно бо я знав що це тимчасово і покупка власного було виключно питанням часу/бажання Так було не завжди але коли стало так то я прям жив в кайф
-
Не розумію, вам важко витратити 3 хвилини часу і податись на нову картку з новою адресою? Пише чітко: Ви зобов"язані повідомляти про будь-яких зміни у персональній інформації, місця перебування, сімейного статусу, щоб мати медичне покриття. Ви ризикуєте отримати рахунок на десятки тисяч доларів у випадку потреби медичної допомоги за те, що проігнорували цю вимогу. www.gov.mb.ca/health/mhsip/updatehealthcard.html
-
Та подзвоніть до них, продиктуйте нову адресу і через тиждень отримаєте нову по пошті. Навіть йти нікуди не треба
-
Підкажіть де на main st купити дешеві сигарети?
-
дякую
-
орієнтири якісь?
-
хоча б приблизно
-
Я тільки візуально знаю де, адрессу - хз
22 Jan 2023, 08:02
129313/240256
about an hour ago