Українська Манітоба
-
Бюджет на 2024 рік | Шахівська сільська військова адміністрація shahivska-gromada.gov.ua/news/1703833027/
-
Та десь писали зп офіційна депутатів Бахмутської міської ради, так там і вище ніж 100К/міс. При тому, шо Бахмут в окупації вже скільки часу. Така ж сама історія Маріупольська, Покровська і т.і. Донецька область дуже багата. Шахівська сільська рада, напевно, найбагатше село в Україні, мільярди на рахунках лежать
-
Вітаю Питання: чи треба в декларації згадувати 3000 дол які отримали по програмі при приїзді
-
Дякую.
-
Нет
-
А що взагалі важливо для декларації? Що треба обов'язково зберігати? Зп зрозуміло, аренда житла. А що ще?
-
Депутати всіх рівнів, крім верховної, не отримують зп. Голова ради, секретар, заступник. Депутат це волонтерська діяльність. Можуть, звичайно, самі собі призначити, але то виключення і в народа популярності не додає.
-
Вітаємо, Izabella! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тут я згодна, що не всі корупціонери
-
Я в темі депутатів, питайте. Може, й не бідоськи, але й не всі корупціонери. Не всі ж правоохоронці "мусора" і перевертні в погонах, чи не так? Мер так, отримує зп
-
Бідоськи 😭 Ну я не дуже в темі депутатства. Окей, це стосується голів, мерів чи як там вони називаються
-
Нітц
-
І голів військових адміністрацій призначають. З апарата президента. А мерів і депутатів обирає місцевий народ. Тож ви знову трохи сплутали. Але то таке.
-
Ок, я ж кажу, написала неправильно. Мова була про мерів і т.і.
-
Повторюсь: голова, секретар, заступник. Зазвичай в раді близько 40-60 осіб. А отримують зп троє
-
suspilne.media/510903-aka-zarplatna-u-nacalnika-kramatorskoi-mva-oleksandra-goncarenka/
-
Ви зберігаєте все, що додавали в декларацію як витрати, що зменшують вашу оподатковану базу 6 років, якщо я не помиляюсь
-
Дякую
-
Святі люди! Знімаю уявну шляпу 😊
-
Вірно. Нецільове використання коштів = тюрма на 7 років. Часто з конфіскацією.
22 Jan 2023, 08:02
129350/230331
8 minutes ago