Українська Манітоба
-
1. Ні 2. Так
-
Ви знаходитесь в Україні? Ви завжди були вірними до усіх конституційних законів?
-
Цікава новина мені сьогодні попалась. Китайському вчителю за те, що брав велику каву, а платив як за малу, коли його впіймали, то забрали пенсію. От я і подумав про паралельну реальність, де в нас беруть за хабар в кілька млрд, дають можливість вийти за 5млн, і потім по терміну давності закривають справу. Чому б не продовжувати "робити бізнес" А жодної доведеної справи з реальним вироком у нас так і немає.
-
Скиньте, почитаю. У Вас же ж їх дві, вірно? Двома мовами?
-
Я запитаю його особисто, при нагоді. Але дякую Вам за Вашу думку
-
Парадокс: коли все ок - нехтують законами і «правами», коли щось не так - «наші права «ущемляют»
-
Почекаю на відповідь пана Дмитра. В описі групи саме він власник
-
Конституція - головний закон України. Ніщо, жодні інші документи, не можуть бути вище за неї.
-
На себе наблюйте.
-
Окрім конституційних прав є щось найважливіше - Обов’язки
-
Це не провокація. Дуже дивно, що Ви так подумали. Вашу роботу, як і роботу пана Дмитра а чаті з самостійної еміграції я дуже поважаю. Але ж обмеження мови спілкування вважаю недоречною. З моєю до Вас повагою.
-
Скажіть, будь ласка, для чого ви провокуєте? Не подобаються правила, ніхто ж нікого в чаті не тримає насильно. Канал приватний, до публічних засобів спілкування не належить 😁 У російськомовних чатах як тільки заїкнешся про українську, моментально об₴руть, що ти хохол і адміни забанять.
-
Відповідаю тією мовою, якою зручно. Коли немає обмежень. Це моє конституційне право.