Українська Манітоба
-
За нагоди я запитаю про це їхнього власника. На разі, не підписаний
-
Хочу також додати що фсб має доступ до телеграму…про це вже давно повідомляли канадські спецслужби
-
Йдіть геть, будь ласка. Я сумую.
-
Ви не отримали розважальну послугу. А тут інформаційні послуги, які мають допомогти всім українцям асимілюватися в Канаді. На мою думку, це трохи різні порівняння. З повагою.
-
4.5.1. Захист Вітчизни
-
Так, але у приватному просторі мають право створювати свої правила. Я, наприклад, створила канал в телеграм і встановила свої правила - спілкування китайською. Це мій канал, мої правила. Підписується той, ктому це цікаво і хто хоче, як і я, спілкуватися китайською
-
Тобто російсько мовні українці обмежені у своїх правах? Вони недо люди? Не можуть отримати належної допомоги через необізнаність у мові? Це толерантно?
-
-
Дуже перепрошую. Дружина попросила припинити обговорення. Наразі, на всі відповіді, крім відповіді пана Дмитра, не реагую. Всім добра, поваги до інших, і здоров'я.
-
Мовний барʼєр після 30+ років незалежності? Люба свідома людина давно розуміє і розмовляє чи пробує розмовляти державною… Питання не про це… питання чому ви stirring shit up - something you cannot win