Українська Манітоба
-
Дуже перепрошую. Дружина попросила припинити обговорення. Наразі, на всі відповіді, крім відповіді пана Дмитра, не реагую. Всім добра, поваги до інших, і здоров'я.
-
Мовний барʼєр після 30+ років незалежності? Люба свідома людина давно розуміє і розмовляє чи пробує розмовляти державною… Питання не про це… питання чому ви stirring shit up - something you cannot win
-
У чаті кілька десятків канадських українців, які просто не знаю і не розуміють російської. Ніколи не вчили, бо народжені у Канаді. Але вони є дуже активними волонтерами, донатять мільйони доларів на українців у Манітобі, в тому числі на нові ліжка, матраси, безкоштовні курси і т.п. Є правила, тому або їх приймають або ні.
-
І задають. І отримують відповіді. Але чому є обмеження? Хтось кращий, хтось гірший?
-
Так а в чому проблема, хай в інших чатах і задають
-
Дай Боже, але чомусь люди, які задають питання в інших чатах російською, тут питання не задають, хоча воно їх цікавить. Можливо, саме мовний бар'єр стає на перепоні?
-
Обіцяв дружині. Тому особисто Вам дам відповідь завтра. З повагою.
-
По підсумках того, що пишуть в цьому чаті вечорами на вихідних, мені тепер дико цікаво, наскільки змінився б тут контент, якщо поставити бота, який би робив тест на алкоголь по екрану телефона
-
Респект
-
Ну от чого ти починаєш га. Навпаки погано що суспільство настільки русифіковане і зараз треба свідомо виправляти це щоб наші діти говорили державною мовою а не мовою колонізатора. А ти і сюди цю російську хочеш, ну от нащо? Купа інших чатів де воно є якщо тобі треба, а цей лиш будьласка вільним від цього "язика"
-
Гляньте, який красивий захід сонця 😍
-
Є ще кращий приклад. Є умовний Тндрій Аимошенко. Він отримує контракт на продакшн для одного державного телеканалу, на 250млн грн. І тут його призначають радником міністра оборони з питань інформаційної повістки. Ба більше скажу. Цей Тндрій засвітився у корупційному скандалі і приблизно рік тому був звільнений з займаної посади в одному «офісі»… І майже всі медіа мовчать про це…