Українська Манітоба
-
Його б не стало
-
Обіцяв дружині. Тому особисто Вам дам відповідь завтра. З повагою.
-
По підсумках того, що пишуть в цьому чаті вечорами на вихідних, мені тепер дико цікаво, наскільки змінився б тут контент, якщо поставити бота, який би робив тест на алкоголь по екрану телефона
-
Респект
-
А я то думаю, останнім часом майже кожну тему так активно підтримує, треба було влитися, щоб "права" качати. Почав би зразу, блоканули би, ніхто б не помітив навіть, а так вже "свій", ніби і не пасує, треба толерантно. Еволюція називається.
-
Ну от чого ти починаєш га. Навпаки погано що суспільство настільки русифіковане і зараз треба свідомо виправляти це щоб наші діти говорили державною мовою а не мовою колонізатора. А ти і сюди цю російську хочеш, ну от нащо? Купа інших чатів де воно є якщо тобі треба, а цей лиш будьласка вільним від цього "язика"
-
Гляньте, який красивий захід сонця 😍
-
Є ще кращий приклад. Є умовний Тндрій Аимошенко. Він отримує контракт на продакшн для одного державного телеканалу, на 250млн грн. І тут його призначають радником міністра оборони з питань інформаційної повістки. Ба більше скажу. Цей Тндрій засвітився у корупційному скандалі і приблизно рік тому був звільнений з займаної посади в одному «офісі»… І майже всі медіа мовчать про це…
-
Це твоє справжнє прізвище?
-
Сьвєта твоя жона?🤣
-
Безкоштовно. Транскона
-
За велике крадівницьтво я взагалі мовчу...
-
Всі ваші доходи та деякі категорії витрат, якщо хочете трохи зменшити податки www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/deductions-credits-expenses.html
-
Оскар дивимось)
-
Підкажіть, як ви цікаво проводите свої вихідні. Можливо є якісь улюблені напрямки для недалеких подорожей саме на цю погоду? Цікавить для дорослих людей і дорослих дітей)
-
Дякую ❤️
-
Це буде ясно тільки в квітні
-
Ні, в квітні вже нічого не буде. Зможете приїхати туристом короткостроково.
-
Ні,не можна.
-
Доброго дня Скажіть будь ласка Хто знає таку інформацію Якщо прилетіти на початку квітня ще можна буде зробити ворк перміт і чи можна ще буде податись на фінансову допомогу? Дякую
22 Jan 2023, 08:02
129507/229243
5 minutes ago