Українська Манітоба
-
У той статті все вірно написано. В Україні у побуті я можу розмовляти будь якою мовою. Так що в Україні меншини захищені конституцією. А у весь той срач що зараз відбувається з мовою, це від незнання основних законів України. Тільки той закон немає ніякого відношення до цього чату.
-
100%, самі експерти. Але лиш ті хто дійсно роками цим займається
-
Після Binance, я користуюсь біржою Coinbase та ще окремо канадським брокером Wealthsimple, де можна відкривати також рахунки в крипті. Wealthsimple на сьогодні вже є, фактично, канадським банком зі страхуванням від Canada Deposit Insurance Corporation (CDIC), а тому досить зручно в одному застосунку мати всі інвестиційні рахунки разом і плюс звичайний дебетний рахунок Cash.
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗ Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячною , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟣Scratch, Roblox, Minecraft🎮 🟣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop🎬🎨, 🟣Python , C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 1️⃣Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 2️⃣Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😊 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 20.03
-
Всім привіт 🖐️ 📌Здаємо в оренду професійний миючий пилосос Winnipeg 📍 Ціна 25$ ( доба) Підходить для глибокої очистки: ковролину, матраців, диванів, сидіння машин. Або якщо у вас є домашні тварини🐾🐶🐱, то маємо спеціальні щітки для чистки. Надаємо всі миючі засоби🤗 Телефон ☎️ 204- 698- 5164
-
Це фантастика, там є метро на Троєщину Норс Транскону