Українська Манітоба
-
Я користуюсь без vpn (Binance),
-
Після Binance, я користуюсь біржою Coinbase та ще окремо канадським брокером Wealthsimple, де можна відкривати також рахунки в крипті. Wealthsimple на сьогодні вже є, фактично, канадським банком зі страхуванням від Canada Deposit Insurance Corporation (CDIC), а тому досить зручно в одному застосунку мати всі інвестиційні рахунки разом і плюс звичайний дебетний рахунок Cash.
-
Я з вашого повідомлення знаю про біржу coinbase тільки Інші біржі як, зручно, не дуже? Якщо можете дати відгук :)
-
Дякую! Я зареєструвалась у wealthsimple через податки по Вашому відео, подивлюсь що там і як з інвестиціями ☺️
-
Доброго ранку. Може хтось дасть гарну пораду. До мене приїхав батько, був у Європі дальнобійником. Зараз шукає працю, англійська так ну десь А2 Які професії не потребують англійської. Буду вдячний за поради
-
Копанія Eleks шукає Senior Project Manager'a в Канаді careers.eleks.com/vacancies/senior-project-manager-2/
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗ Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячною , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟣Scratch, Roblox, Minecraft🎮 🟣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop🎬🎨, 🟣Python , C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 1️⃣Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 2️⃣Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😊 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 20.03
-
Всім привіт 🖐️ 📌Здаємо в оренду професійний миючий пилосос Winnipeg 📍 Ціна 25$ ( доба) Підходить для глибокої очистки: ковролину, матраців, диванів, сидіння машин. Або якщо у вас є домашні тварини🐾🐶🐱, то маємо спеціальні щітки для чистки. Надаємо всі миючі засоби🤗 Телефон ☎️ 204- 698- 5164
-
гуся не бачила, чула пташок! вже й забула, як вони звучать
-
Всі вже гуся бачили ? 😀
-
Це фантастика, там є метро на Троєщину Норс Транскону
-
www.reddit.com/r/Winnipeg/s/xAAZyZDskT Рубрика what if . Людина зробила мапу метро, яке могло б існувати , if … 🥹
-
У нас горобці всю зиму у стіні жили та співали.
-
Та звичайно , фантастика. Але людина , талановита , як по мене . Не просто зробила мапу , а дійсно , враховуючи зупинки та лінії , які існують, та які можливо побудувати . Цікаво ще у топіку подивитися - почитати, що місцеві про це думають.
-
навіть пару бачив, разом летіли )
-
@angelina_bortnyk, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаємо, Ангеліна 🏩 Бортник! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Куди це ви разом с гусями летіли?? :))
-
На Red River їх вже сотні.
-
Вітаю, я фотограф📸 www.instagram.com/ksenia.photolife/ Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів✨ Допоможу з позуванням, ідеями та емоціями✨ Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️✨
22 Jan 2023, 08:02
129575/230973
about 2 hours ago