Українська Манітоба
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка 🙏 Якщо подалися на хелс карту онлайн на gov.mb.ca , то як я зрозуміла карти прийдуть на вказану адресу, як обіцяє сайт, за чотири тижні. Чи можливо якось дізнатися дев'ятизначний номер цієї карти раніше, щоб піти на медогляд? А то мені здається ми щось намудріли зі строками і все в нас затягується😕
-
Ви смішний, Іване.
-
Та можна змінити. Я не памʼятаю де, але я про це теж питався і в бест вестерні казали що її можна змінювати) тільки це десь в іншому місці, краще подзвонити туди і перепитати, або якщо є можливість то прийти і запитати. Це ж не логічно, щоб її не можна змінити)
-
Заложить від того, в якому році видано українські. Мої права видані в 2012, тому мені не обміняли. В дії мої права є, але MPI ще перевіряє за посиланням opendata.hsc.gov.ua/check-driver-license/ Тут мої права не внесені. Тому сдав тут на Class 5 learner licence
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/update-requests/address-change.html Можна змінити онлайн і йти в офіс не треба, але хтось чекає три місяці на нову карту, а комусь приходить за тиждень. Якщо живете за межами Вінніпегу, то це оптимальний варіант.