Українська Манітоба
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/update-requests/address-change.html Можна змінити онлайн і йти в офіс не треба, але хтось чекає три місяці на нову карту, а комусь приходить за тиждень. Якщо живете за межами Вінніпегу, то це оптимальний варіант.
-
Доброго ранку. Питання насамперед до тих хто знається на банківській сфері ну або ж стикався з подібною ситуацією. Якщо замінюєш карти (дебетову і кредитну) у разі втрати чи крадіжки то чи потрібно потім повідомляти роботодавця про заміну для нарахування заробітної плати? Чи просто зарплата тамінші виплати йдуть на банківський рахунок? І так само CRA для повернення частини податків, дірект депозит та для виплати наприклад кліматичних? Банк RBC але думаю загалом це не принципово так як банківські системи в Канаді я думаю працюють за однаковими умовами? Наперед дякую
-
You can also contact the toll-free number at 1-800-392-1207 or 204-786-7101 . Дзвоните, вас питають номер хелс картки (6 цифр на ній), диктуєте нову адресу. Картка приходить за тиждень максимум. Минулий четвер подзвонила, вчора забрала з поштової скриньки
-
Одразу, може хвилину чекала
-
Доброго здоров’я! Підкажіть, це правда, що в аеропортах Канади виникають проблеми в українців, які прилетіли по CUAET, з візовими офіцерами. Питання офіцерів: «чому прилетіли, коли програма вже закінчується?» Ми прилітаємо 27 березня. Можуть бути проблеми?
-
У нас до прикладу запитали, мовляв, навіщо взагалі нам документи потрібні, якщо у чоловіка є зворотній квиток…а потім вияснили, що зворотні квитки є на всіх членів сім’ї
-
Дякую
-
Вас лякає питання «чому прилетіли»?) Просто надайте відповідь - і потім йдіть собі далі спокійні)))
-
На ці запитання Ви можете отримати абсолютно різні відповіді. Є батьки, яким подобається (я), є яким ні, бо надто "легко". Є діти яким подобається, знайшли вже друзів, вивчили мову, є які не хочуть ходити до школи. Тож школи як школи, але з купою відмінностей порівняно з Україною. Мені подобається, тут є те до чого я прагнула як вчитель, будучи в Україні. Наприклад, мій у 8 класі додому дали не 10 номерів підручника, а завдання на логіку + трошки алгебри. Навіть нам з чоловіком цікаво було розв'язувати)) Загалом, діти ходять до школи із задоволенням.
-
Теж 😂