Українська Манітоба
-
Є хитрість) Я місяців 4 назад міняв в тому шо на мейн стріт, черга була 2 людини. Якшо поїхати в той шо не в дуже популярному місці (наприклад на півночі мейн стріт), та ще й в робочий час (типу об 11й), то скоріш за все(хіба шо вам не повезе) буде дуже швидко
-
Доброго дня. Працюю в автосалоні. З радістю допоможу вам обрати відповідний автомобіль: новий або вживаний. Більше 200 варіантів. Готівка, фінансування 3.99-5.49%, лізінг. Будь ласка, звертайтесь. Буду радий знайомству! З повагою, Олексій Vickar Community Chevrolet 964 Regent Avenue West www.vickarchevrolet.ca/ +1 204 698 80 15 [email protected]
-
Доброго дня, можливо хтось летить 27 березня з Варшави у Торонто?
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
@banofbot
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Дешевше бо там ринок значно більше і також там приватне страхування, тож може бути що за старе авто страховка не дешева, що підштовхує людей продавати старе авто. Але важко сказати "набагато дешевше"... Це дуже залежить від конкретного авто та його стану.