Українська Манітоба
-
Дякую
-
Ось таке ще є
-
Я вже передав фото вище. Дякую
-
Я маю фото, коли приїхав зробив, але це вже понад місячної давності. Комусь тут постив, якщо треба, знайду.
-
Доброго дня. Чи треба подавати декларацію мамі, якщо не було доходу в 2023 крім EIA і вона повернулася в Україну восени 2023?
-
Найкраща опція - це до них подзвонити, надати СІН номер і отримати чітку відповідь щодо подальших дій.
-
Якщо вона мала доходи у 2022 та ріпортила їх у 2023, а також отримувала якісь бенефіти, треба повідомити CRA про виїзд з Канади, щоб не було несподіванок з нарахуванням неналежних бенефітів і подальшою відповідальністю за це.
-
Та рекламують ту всяке іноді…
-
За що?
-
@banofbot @anhelina_litunska
-
Підкажіть - e transfer by email with deposit in memo. Що за мемо такє, чи це звичайний перевод грошей?
-
Доброго дня! Підкажіть чи є Телеграм канал українців в Реджайні? Якщо так, буду вдячна за посилання.
-
Це опечатка. Потрібно мем (meme) вкласти разом з переказом.
-
…а ще питають за що 🙄
-
@Malesdi хоче кікнути @anhelina_litunska з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Доброго дня. Чи потрібно буде проходити медогляд знову, після продовження дозволу на роботу? (з обмеженнями) Та чи можна безкоштовно пройти медогляд перед подачею на продовження дозволу на роботу? (без обмежень) Дякую
-
Якщо ви не виїжджали з Канади, то діє
-
Що я пропустив ? Ботокс?
22 Jan 2023, 08:02
129841/230460
8 minutes ago