Українська Манітоба
-
🏠З квітня здається 1к квартира Grant park, спокійний район Добротний та теплий будинок, затишна квартира із звукоізоляцією. Для некурящих та без домашніх тварин В ціну входить паркомісце Пральна на поверсі Додатково платиться електрика +-30 Дол/міс Хороша транспортна розв'язка. Номери автобусів: 66, 78, 95 Близько: walmart, sobeys, co-op, superstore, dolorama, дитячі садочки. Піша доступність: басейн, бібліотека, дитячий майданчик, La Grotta, вища школа. 💵Ціна 1188 📍850 Cambridge st
-
А ще Дзвінки з тишею 🤔
-
Доброго дня, шановні. Мені підказали спосіб, як гарантовано подовжити перміт на 3 роки. Потрібно лише зайти по посиланню, заповнити дані, і все. Ось зараз на імейл отримав підтвердження. Так що не бійтеся, все буде добре!
-
Читав статтю стару Де лендлорд казав ньюкамеру платити 12 months upfront + damage deposit, а інакше не дістане квартиру Людина своїх прав не знала і 13к віддала
-
Погано
-
Де у кого і що вимагають? Є таке що і за півроку і за рік наперед люди платили, щоб жити у хороших умовах. Це відноситься до новоприбулих. Коли ви немає роботи і референсів з попереднього місця роботи та житла, кредитної історії. Так деякі ленд лорди себе перестаховують
-
Тобі здається. Мене не обдуриш так просто, працював у Приватбанку.
-
Янукович.
-
Підскажіть чи можливо отримати WP перебуваючи в Україні?
-
Ну якщо пропустити факт того, що security deposit поміж іншого має покривати неоплачену оренду То тоді постає питання моральності таких умов Бо на кого це розраховано? На відчайдушних людей і на ньюкамерів які не знають права Тобто на незахищені прошарки Good luck знайти когось місцевого хто захоче платити 3.6к upfront
-
Супер, значить, як показує результат, погано робили.
-
security deposit покриває збитки у разі невеличких пошкоджень. (хоча по факту цього не на, що не вистачить якщо пошкодження таки будуть) Коли просять за 3 місяці, то вони страхуються від того, що коли прийде місяць продовжувати/розірвати договір, то орендарі можуть просто з'їхати і все. У такому разі орендодавець все одно отримає свої гроші. Так, це з боку орендарів не дуже, але я майже впевнений, що орендодавець, скоріш за все, вже мав прецеденти тому й вирішив поставити такі вимоги. Як би там не було, є пропозиція, а це вже право орендаря погоджуватись чи не погоджуватись. Якщо до мене, то набагато варварським є договір, де абсолютно всі поломки повинен ремонтувати орендар....