Українська Манітоба
-
Можливо це обмеження було частина контракту? Якщо компанія працює в якийсь унікальній ніші, і хвилюється за конкуренцію, то вони можуть написати таке у контракті. На одній з моїх робот був такий контракт (сфера діяльності була дуже вузька, у всьому світі тільки 5-6 компаній, тільки одна ця компанія в Канаді, і вони в job offer додали таке обмеження)
-
У вас не було бенефітів? там буває страховка від втрати роботи
-
Ось мій найбільший страх. Чесно кажу я хз що я робив би якщо таке трапилось би. Це не Україна де можна пів року не працювати і норм.
-
Не звертайте увагу на той пункт. Шукайте собі роботу в цій сфері. Такі речі, щоб мати юридичну силу мають бути прописані в окремому додатку. А так багато компаній просто для формальності цей пункт в контракт ставлять.
-
Всім привіт можете підсказати …чи працює в Вінніпегу мобільний інтернет від Київстару ?
-
Запрошуємо українців подавати аплікації на отримання Різдвяного кошика. Для цього потрібно просто заповнити просту онлайн-форму до 6 грудня! КУК Манітоба співпрацює з організацією Christmas Cheer Board, щоб підтримати українських біженців у Манітобі і дати можливість новоприбулим українцям отримати благодійного Різдвяного кошика з продуктами та іграшками для дітей до 14 років. Новоприбулі українці, які відповідають вимогам, тепер можуть подати аплікацію на отримання благодійного Різдвяного кошика через спеціальний процес, створений для підтримки новоприбулих українців у Манітобі. Нова аплікація на отримання благодійних Різдвяних кошиків для новоприбулих українців: forms.gle/YquC1fNn5QJp48SK6 Подати аплікацію можна до 6 грудня. ВАЖЛИВО: тим, хто вже подали аплікацію на отримання благодійного Різдвяного кошика з організацією Christmas Cheer Board цього року, не потрібно подавати аплікацію до КУК Манітоба.