Українська Манітоба
-
Я вам скажу, що не обов'язково це сталося після 2022. Наприклад, коли ми переїжджали у квартиру, то був розбитий світильник та майже наскрізь пробиті міжкімнатні двері. Знаю, що там 100% жили не Українці. Додам, що мій landlord дуже ретельно перевіряє квартирантів, аби кого не пустять, але все одно сталося таке. Це я до того, що це не залежить від національності, статі, кольору шкіри, віросповідання чи чогось щесь ... це більш питання виховання, культури, адекватності та вміння жити у соціумі.
-
можливо, в тій ситуації це стало вимогою, оскільки під стандартні вимоги типу роботи та/або фінансового гарантора людина виконати не змогла, я про це. якщо це regular вимога, то так, трошки тупа і нерелевантна насправді вимога
-
я не мала на увазі українців саме, якщо що) в Манітобу з 2022-го по сьогодні наплив і студентів також, скоріше, це результат перевищення попиту над пропозицією. так думаю, але точно не знаю)
-
Набери
-
Ваші аватарки то мистецтво
-
«Серед загиблих - впізнав свою матір….»
-
Доброго вечора , підкажіть будь ласка чи можливо комусь скасовували депозит після підвʼязки карти у Manitoba Hydro . Питаю , тому що після декількох вчасних оплати нарахували 300$ депозиту 😕
-
Держава не повертає гроші ні за державний ліцензований, ні за приватний садок. Ви можете ці гроші внести у свою податкову декларацію, вам зменшать дохід на цю суму і повернеться федеральний податок, який ви заплатили на цю суму. Повертається податок, а не гроші, які ви заплатили. Умовно кажучи, якщо ви сплачуєте 20% федерального податку на дохід, то вам повернеться приблизно тих 20% назад.
-
Далі списують з дебетового рахунку раз на місяць
-
У мене скасували. За пару днів
-
І є шанси , що після підвязки дебетного рахунку депозит скасують ?
-
Дякую за відповідь , спробую так зробити 👍🏼