Українська Манітоба
-
Я вже залогінився, перевірив розділ coverages. Там є список по розділам, що входить: dental, massage і ще багато всього. А ось сума і ліміти по розділам - то вказано в брошурі, яку можна там же скачати. Там на 80+ сторінок інфи... Я з цим ознайомився. Але ні слова про те, це per person або total на усю родину 😊 І так, роботодавець сказав, що я не можу відмовитися від бенефітів. Тому хочу розібратися і почати використовувати правильно.
-
Може ще не зʼявилось, можливо ще час не прийшов
-
Допоможу з Перевезенням, Доставкою, Переїздом ! +1 431 588 25 68
-
Якщо хтось отримував останнім часом апойнтмент на паспорт, будь ласка, напишіть, як ви це зробили. Мені дали інструкцію про те, в якій годині поставити будильник, коли зайти, коли оновлювати, але все це не працює. Чи я така везуча, чи інструкція застаріла – хз, але нєрви вже близькі до здачі 🥲 пліз хелп
-
Маю два питання до знавців (може хто знає про цю тему достовірну інформацію) - як можна оформити опікунство над дитиною (молодшою сестрою) у Вінніпезі? Та друге питання - як привʼязати аккаунт дитини в IRCC до аккаунту опікуна ? Для того щоб вона могла отримати ПР як dependent child разом з опікуном
-
Там типу у них military contracts і все таке...