Українська Манітоба
-
Здається раніше говорили, щоб потрапити у ці компанії, треба мати PR
-
Може щось не те клацнули? В мене не просило
-
Дякую
-
Спершу оформляйте опікунство. Зверніться до Legal Aid Manitoba спершу. Можливо, треба буде до суду йти чи до якихось держ установ. Потім контактуйте з IRCC secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Ага це реально так, але не скрізь мілітарі
-
насправді все як пані Наталія написали, там можна змінити цифру на 0 і все працює))
-
Ти що, хочеш щоб в нас ще прилетіли повітряні кулі ? 😂
-
Інформаційні програми для українців у Канаді UCC National Expert Insights Webinar on Employment Insurance (*** please scroll down for English text) У четвер, 14 березня, о 19:00 за EST, підключайтеся до чергового вебінару програми "Поради експертів". Тема: Страхування на випадок безробіття Зареєструватися за посиланням У 2023 році, Конгрес українців Канади розпочав серію вебінарів для новоприбулих українців під назвою "Поради експертів". Інформація про вебінари та про те, як зареєструватися за посиланням: www.ucc.ca/expert-insights
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Добрий вечір. Заповнив податкову декларацію на Wealthsimple. Але в CRA акаунті все ще висить повідомлення, що ми не отримали від вас нічого за 2023 рік! Як гадаєте, скільки потрібно чекати на якість зміни? Чи повинно змінити відразу? Дякую
-
На роботі колега сказав, що у четвер буде мітинг у центрі стосовно довгих розглядів аплікацій mpnp Подробиць не знаю, але «агітував» мене) Хтось щось чув?
-
Я вже 22-й день чекаю - нічого немає. Дзвонив на тому тижні до CRA - сказали чекати 3 тижні, потім дзвонити знову. Буду завтра знову телефонувати
-
Знайома працює на Boeing. Ідеальна англійська має бути. Там по 100+аплікантів на позицію.
-
Я скільки бачив вакансії - там постійно щось на кшталт Eligible to NATO secret security clearance. А це навіть не просто ПР, а громадянин протягом 10+ років і ще з додатковими умовами.
-
Так, зможете навіть кошти отримати 🧚🏼♀️
-
Для початкових позицій також ідеальна потрібна? І це мається на увазі ідеальний listening and reading чи ще й speaking ідеальний потрібен?
-
Ткнув у пешу ж вакансію боінг: Must be able to travel up to 10% of the time to the US, must hold or have the ability to hold a valid passport Must be eligible to handle US export-controlled data
-
Так, працює знайома канадка на standard aero
-
Що курва з дорогами коїться у вініпезі?це Канада чи якийсь Бангладеш?
-
Не шариш , то просто Манітобська зима говорили вони . Але в мене таке відчуття що після цієї мʼякої зиму дороги в 100 разів гірші ніж після того року . Я ще такого не бачив ,якщо чесно , а ось цей ямковий ремонт це щось з чимось , 2 ями залатали , 2 пропустили , 2 залатали , 1 пропустили і так на участку в 500 метрів . Чим вони керуються коли таке роблять , мені особисто важко усвідомити .
22 Jan 2023, 08:02
129980/231421
18 minutes ago