Українська Манітоба
-
Так, працює знайома канадка на standard aero
-
Не шариш , то просто Манітобська зима говорили вони . Але в мене таке відчуття що після цієї мʼякої зиму дороги в 100 разів гірші ніж після того року . Я ще такого не бачив ,якщо чесно , а ось цей ямковий ремонт це щось з чимось , 2 ями залатали , 2 пропустили , 2 залатали , 1 пропустили і так на участку в 500 метрів . Чим вони керуються коли таке роблять , мені особисто важко усвідомити .
-
Доброго дня! 25 березня летимо з дочкою
-
Вітаємо, Max Antoniuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Мої топ вулиці Вінніпега: leila ave , kenanston blvd (від перкхрестя taylor до поло парку там взагалі якби танки їхали ) fairlane ave , cavalier . Деколи ями в пів коліна ноги таке відчуття. Але я вже писав в відповідні органи по fairlane того року ,то полатали так шо 60-70% полатали , а 30 % лишили 🤣
-
Доброго ранку Скажіть будь ласка треба відправити в Україну книжку з Амазон Це реально?
-
Взагалі мʼяка і мокра зима гірше ніж -100500 але сухо. Цього року рази три починало танути, а потім замерзало назад. Це і знищило асфальт. Це те що я памʼятаю.
-
Літом робили нову вулицю, нещодавно їхав стоїть наче нормально. Може просто дуже старий асфальт порепався, тут не знаю. В Києві подібне бачив, але не настільки масово