Українська Манітоба
-
😂😂😂😂😂
-
Користувач bkavinsky, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Чувак, prc це н..") не відповідає мові правил чату.
-
Ти знову за старе?)) .. перечитай уважно, що я написав може зрозумієш .. тут вибір особисто кожного, хто хоче спонсорувати русню купуючи їхні продукти той це буде робити завжди і всюди. Я писав що це кацапська гречка не для тебе, а тих хто не хоче спонсорувати кацапів)
-
За вами навіть приїде шатл (таксі) яке безкоштовно доставить вас у той готель, який ви забронюєте. Просто зателефонуйте в готелі та одразу скажіть, що ви українці які прибули тільки що у Вінніпег, та запитайте чи є вільні номери для вас.
-
це обидва готелі де живуть українці .. але краще на стійці в аеропорту (біля соняшників) зателефонувати в готелі і запитати де забронюють місце, перелік готелів та номери телефонів є біля телефона, який стоїть на столі на волонтерській стійці (якщо там нікого не має)
-
1800 Wellington Ave, Winnipeg, MB або 1715 Wellington Ave, Winnipeg, MB вони поруч один біля одного
-
на пачці, навіть на титульній стороні упаковки пише після слів «добра гречка» - написано «ядрицА» а нижче «натуральнЬІй продукт» .. на звороті як читаєш там взагалі одразу розумієш хто її виробник, якщо рекомендують їсти її зі щями .. Жодна українська фірма не випускає на експорт продукцію на кацапському ізику, плюс ще з такою єрєсю. Плюс - слово «ядрицА» це вже не українське слово, українською буде «ядрицЯ» .. тай взагалі в українські виробники пишуть «крупа гречана» а не «гречка» на упаковці)) P.S. наступний раз як буду в магазині обов’язково цю «українську» гречку сфотографую, щоб всі побачили.
-
Ви точно уважно читали? Там написано, що виготовлено в Китаї. На кацапському, тому що це цільова аудиторія, адже греча - одна з їх скрєп.
-
Чесно, якийсь дивний бан, зовсім не ринковий (так і до комунізму можна дійти 😆). Найкраща відповідь в такий ситуації: будуйте більше, і інвестиції залучите. Але це складніше, простіше просто заборонити. Судячи з інфи в ЗМІ, ціни взагалі знизились до прийняття закону в минулому році по іншим причинам.