Українська Манітоба
-
Ми у такому шоці Не знаємо, що робити Просто ридаю Вже всі квитки взяли Це були останні
-
Я дуже вибачаюсь, можливо це не моя справа, але чому ви шукаєте окремі квитки? Звичайно дешевше та зручніше купити у авіакомпанії один єдиний квиток з Європи до Вінніпегу з пересадкою десь в Торонто, чи Монреаль, чи Калгарі. Тоді в разі якоїсь проблеми чи запізнення, авіакомпанія сама пересадить вас на інший рейс...
-
Автобус їде більш 30 годин. І там є здається 2 чи 3 пересадки ( в Sudbury, Sault Ste Marie, Thunder Bay). Якщо будете їхати машиною, то центральна частина дороги ( 8 годин між Sault Ste Marie та Thunder Bay) це саме красиве місце по берегу озера superior, але й більше важке для водія - гори, небагато заправок, місцями телефон не ловить. Якщо є вільний час, краще їхати 3 дні по 8 годин ніж 2 по 12. ( Тоді і ніч буде в містах, а не в малесенькій Wawa)
-
Отож Не знали, та вже взяли квитки окремо А це останній рейс
-
-
Подивиться цей сайт. Ontario Northland має автобуси між Торонто і Вінніпегом ( з пересадками і довго їхати, але на сім'ю з 2 дорослих і 2 дітей все буде коло 500 дол). Також треба дивитись з якої станції в Торонто зручніше їхати. tickets.ontarionorthland.ca
-
Це все зрозуміло , але ризики настільки високі , що важко уявити ,як людина в здоровому глузді може підписатись на таку авантюру . В Канаді важко знайти роботу зразу ,тим більше якщо без хорошої англ , спец фаху ,чи фарту ,що не мало важливо тут виявилось .
-
Ми в один кінець прилетіли з сім'єю. І що було, то було як подушка, по факту це три копійки, на квитки назад може б і вистачило😁 Є підтримка від Канади дуже величезна ( особливо це допомогає, якщо ти летиш не в Торонто чи Ванкувер). Цих грошей не вистачить на довго, але ж це старт. Якщо не цуратись любої роботи, то відразу на доставку їжі йти. Там три копійки, але краще ніж нічого. Я в грудні на вєліку катав, бо гроші треба ( а бачили б Ви моє резюме, то для мене така робота, це вже як то кажуть не по рангу).
-
Коли ми прибули до Канади 10 років тому, нам також казали, що роботи нема, важко знайти, та і взагалі "треба було ще десять років тому їхати до Канади..." 😁 До "роботи мрії" по фаху я йшов рік через початкову позицію, хай і на кваліфікованій роботі в зовсім іншій індустрії. Рівень безробіття в Канаді зараз дуже низький, а в Манітобі, зокрема, чи не найнижчий по країні. Це означає, що робота є і її багато. Однак, це в основному робота, яка вимагає кваліфікації та англійської. Проблема, зокрема, у Вінніпезі - знайти некваліфіковану роботу без англійської. Саме в цьому сегменті шалена конкуренція між тими, хто не має достатньої кваліфікації або рівня володіння мовою. Ще більш висока конкуренція на оці "роботи на виживання без англійської" між жінками, які не підуть довбати бетон на будівництво дороги на весняно-літньо-осінній сезон.
-
Мене дружина відразу в Вінніпег чи Реджину тягнула, але я наполягав на Торонто ( розраховував, що тут є знайому і допоможуть з роботою та сподівався на гуманітарку), як ітог втратили пару місяців. І 20 будемо вже в Вінніпезі, так що сподіваємось на теплий прийом😉
-
Бо по факту в Торонто зарплати +- як в Вінніпезі ( я про саму просту некваліфіковану працю), а життя в два рази дорожче. Квартира в середньому 2500, страхування авто 300, паркування 200 + витрати на паливо великі, бо місто велике. От і виходить, що гроші заробляєш +- ті самі, а витрачаєш набагато більше ніж в Вініпезі
-
#робота#job В готелі де я працюю, потребують людей на фронт деск. 2 людини точно треба. Є обід або вечеря, залежно від зміни. The Grand airport hotel.