Українська Манітоба
-
Бо по факту в Торонто зарплати +- як в Вінніпезі ( я про саму просту некваліфіковану працю), а життя в два рази дорожче. Квартира в середньому 2500, страхування авто 300, паркування 200 + витрати на паливо великі, бо місто велике. От і виходить, що гроші заробляєш +- ті самі, а витрачаєш набагато більше ніж в Вініпезі
-
#робота#job В готелі де я працюю, потребують людей на фронт деск. 2 людини точно треба. Є обід або вечеря, залежно від зміни. The Grand airport hotel.
-
💯 Маю знайомих українців, які переїхали з після двох років навчання та життя у Нью-Йорку (у Гарварді), а потім кількох років життя та роботи у Торонто, саме до Саскатуну. Чоловік працює в ІТ віддалено, а дружна - професорка універу у Саскатуні. Вони думали, що то тимчасово буде на 2-3 роки, але осіли там вже надовго точно і їм подобається.
-
З приводу житла в Торонто як пощастить. Я багато випадків знаю, що класне житло зняли до 2к, що є гарною ціною в Торонто. Ми от на 23 поверсі 1 бедрумну знали за 1850 ( перехрестя Янг та Блюр). В Бремтоні, Ньюмаркет і та інших районах є дешеві варіанти. Але ж ми українці звикли до комфорту і зручності і шукаємо дорожче, але це ж якщо є норм робота так треба робити.
-
Кількість новоприбулих українців у різних провінціях та територіях станом на 3-го березня 2024 року згідно даних OUSH-OHPU, IRCC, ESDC: Ontario: 104,013 Alberta: 53,694 Manitoba: 24,246 British Columbia: 23,865 Quebec: 23,796 Saskatchewan: 6,626 Nova Scotia: 5,472 New Brunswick: 3,958 Newfoundland and Labrador: 3,226 Prince Edward Island: 321 Yukon: 104 Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Я бачила кіно, де людина побудувала наркоімперію і тримала в руках кілька банд, а викрили його через незрозумілі трати, серед яких будиночок в Саскачевані! Люди докладають якихось нереальних просто зусиль, щоб переїхати в Саскачеван
-
-
Підкажіть, якщо виїхали з Канади рік тому і хочемо повернутися робити пр. Але не повідомляли нікуди (mpnp та ін.), що відсутні у країні. Чи це може стати причиною відмови в номінації/пр ?
-
Я не повідомляла що покинула країну рік тому. Я нещодавно прочитала що якщо покидаєш країну надовго то треба було кудись повідомляти. Питання, якщо не повідомляла, що покинула країну і повернусь чи може це стати причиною відмови в номінації і тд.?