Українська Манітоба
-
-
Підкажіть, якщо виїхали з Канади рік тому і хочемо повернутися робити пр. Але не повідомляли нікуди (mpnp та ін.), що відсутні у країні. Чи це може стати причиною відмови в номінації/пр ?
-
Я не повідомляла що покинула країну рік тому. Я нещодавно прочитала що якщо покидаєш країну надовго то треба було кудись повідомляти. Питання, якщо не повідомляла, що покинула країну і повернусь чи може це стати причиною відмови в номінації і тд.?
-
Правда 🤝🤝🤝от ми переїхали на таку ж зп, на такій же роботі, різниця дійсно є, після квартири за 2300 без пралки тут новобудова за 1600 і то кажуть дорого, страховка там 300 тут 200, паркінг там 150 тут 80, а спосіб життя той самий, робота-дім- ліс на вихідні
-
Коли я летіла в Канаду, у мене не було навіть грошей на квиток, якщо чесно, тому що всі фінансові подушки ще в березні були витрачені на дислокацію родини в безпечні місця і облаштування всього цього процесу, і виявилось, що для в умовах війни для цього потрібні не те що фінансові подушки, а ще і трохи фінансових ковдр. Тому я дуже, дуже вдячна всім, завдяки кому став можливий безкоштовний чартер з Варшави до Вінніпегу🫶🏻 Мені пощастило, не без того, і через 10 днів після прильоту я вже мала перший чек на канадській роботі. Я до того, що такі історії в цілому можливі, я не кажу, що не потрібний прорахунок і якась раціональна оцінка, але іноді варто ризикнути і воно буде того варте, буде в результаті новий шлях і нове життя. Але для цього має бути внутрішній настрой на те, щоб ловити можливості на ходу, а не сидіти на асфальті і дивитись на хмарочоси. Можна ще домовитись з кимось, що якщо все буде зовсім погано і ця подорож виявиться помилкою, вони позичать гроші і куплять зворотній квиток. Це знімає внутрішню напругу і розв'язує руки по подальших діях
-
Ні Я була в Канаді рік Потім на рік виїхала і зараз хочу повернутися продовжити ворк перміт і податися на номінацію.
-
Я так розумію що mpnp/уряд. Що покидаєте країну. Тоді анулюють хелс карту і тд. В тому і питання чи це правда чи ні. Дякую