Українська Манітоба
-
Я так розумію що mpnp/уряд. Що покидаєте країну. Тоді анулюють хелс карту і тд. В тому і питання чи це правда чи ні. Дякую
-
Дякую А чи може таке бути що в наступному році у тих, хто ще немає пр а лише номінацію наприклад дозволять залишитись і продовжать документи?
-
Дякую А чи реально зараз отримати номінацію за рік? В мене правда ще мова не здана навіть 😑 Скільки часу займає зробити той дозвіл від роботодавця, не знаєте?
-
Вітаю! Я подаюсь на подовження ворк-перміту, але мені треба ще і зняти обмеження. Як це правильно зробити?
-
Тобто я правильно зрозуміла, що я подаю лише одну заявку на отримання нового OWP та в поясненні пишу що прошу надати новий ворк перміт та зняти обмеження з існуючого ворк перміту на роботу в аграрному секторі? Наприклад такий текст: I have an Open Work Permit issued ../../.... under the CUAET measure. I am submitting this application to remove the restrictions from my existed work permit as I have passed my medical exam and to get a new OWP to extend my stay at Canada according to the open policy
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
@banofbot
-
Сорбенти всякі в шоперсі є
-
Шановне панство! Підкажіть де в Вініпезі купити проїзний