Українська Манітоба
-
Дуже, це одне з моїх самих улюблених міст Канади. І уся провінція дуже гарна. Там до речі найвищі tides у світі, і це надзвичайно вражаюче ходити по дну океану
-
Шановне панство! Я продовжував ворк перміт і мені дали новий точнісінько з тими ж датами😂 скажіть це вже типу остаточно чи можна ще раз спробувати податись на продовження? В кого який досвід?
-
Саме у Саскачевані побудував будинок бувший власник компанії Райз (одна з найбільших агро компаній в Україні) після того як продав компанію і переїхав до Канади. МіГ запросто і у Ванкувері, і на Ніагара, а вибрав Саскачеван
-
Але певно довго по дну не походиш, зважаючи на низьку температуру океану🥲
-
Я там була влітку, то можна години дві- три ходити поки знову вода прийде
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка що робити, якщо не прийшло повернення від податкової? Заповнив декларацію 22 лютого
-
Shoppers Drug Mart, Superstore
-
7eleven, Winnipeg Transit, Rexall
-
“When to expect your tax refund: Ten to twelve weeks for a paper return – CRA does not even begin to process returns until almost the end of February. So do not call before mid-March, even if you filed your return in January.”
-
Доброго дня підкажіть для Манітоби , де і як та до якого числа потрібно подати декларацію , я ще не працюю але ми з дитиною тут вже пів року, дякую за відповідь в приват
-
🤨 тому що часу майже не пройшло
-
Яка дата стоїть повернення?
-
Не переживайте, у нас ще не прийшло за 22 рік Вже відправляли вдруге, і пройшло 7 нед Все прийде, коли прийде час😁
-
Просто мої знайомі, які заповнили після мене вже отримали чеки. Ось я і питаю
-
всім доброго дня. Можливо хтось буде їхати до Вінніпегу з Лондона Хітроу термінал 4. Напишіть, будь ласка в дірект. Забула телефон в готелі Holiday Inn Express Heatrow Terminal 4, буду вдячна, якщо зможете забрати та передати мені за винагороду.
-
Доброго дня, хтось купував недавно iphone 14 pro 15 pro . Де краща ціна, чи" діл"? Хтось зможе порекомендувати
-
Є Андрій в СТ Віталь центр, магах T Boot , підбере нормальний тариф
-
youtu.be/S8FDo0gfGJ8
-
youtu.be/YjGffRmp4zI
-
Я вже як таксист, знаю як які дороги краще обʼїхати, бо де ні де треш. В мене машина після зими вся тарахтить
22 Jan 2023, 08:02
130118/229243
25 minutes ago