Українська Манітоба
-
Доброго дня, хтось купував недавно iphone 14 pro 15 pro . Де краща ціна, чи" діл"? Хтось зможе порекомендувати
-
Є Андрій в СТ Віталь центр, магах T Boot , підбере нормальний тариф
-
youtu.be/S8FDo0gfGJ8
-
youtu.be/YjGffRmp4zI
-
Я вже як таксист, знаю як які дороги краще обʼїхати, бо де ні де треш. В мене машина після зими вся тарахтить
-
Зайдіть у свій кабінет CRA, там можна слідкувати за прогресом
-
В тему про дороги
-
Про що тут говорили останніх 5 днів? Не читала чат і зараз ніяк не осилю 1,4 к непрочитаних повідомлень. Хвилююсь чи щось важливе не втратила…
-
хтось бідкався, хтось вихвалявся, нових мемів не було :)
-
Просто натискайте стрілочку вниз - і живіть щасливо 😌
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка посилання, де можно подати на зняття обмежень з воркперміту. На офіційному сайті лише находжу продовження воркперміту (новий воркперміт). Чи зараз зняття обмежень та продовження це одне й те саме? Дуже дякую за відповіді
-
Одне і теж
-
А скільки ви чекали на відповідь?
-
Дякую. А новий ворк перміт прийде вже зі знятими обмеженнями?
-
А взагалі люди в більшості діляться своїми думками, побутом
-
Вбивця - садівник
-
youtu.be/JIPaK6krhBk?si=y3C5zwWHaI6LJ9qQ Я за цим відео знімав обмеження
-
до 30 квітня. Часу ще доволі. Можете подати самостійно. Можете подати через волонтерів Української податкової клініки від КУК Манітоба.
-
Так, зняття обмежень і продовження, фактично, те саме. www.youtube.com/watch?v=VqMVsZCGdPY&t=3s
-
Так у квітні буде рік Ми дзвонили до них разів 10, наш бухгалтер дзвонив, порадив знову документи відправити, ось уже більше 7 тижнів і ніяких змін Чекайте, ваші документи в обробці 🤦♀️
22 Jan 2023, 08:02
130133/229243
7 minutes ago