Українська Манітоба
-
Шукати, де краще платять та кращі умови роботи - нормально. До 30 днів - закон дозволяє припиняти роботу будь коли. Дальше - 14 day notice
-
Напевно спочатку отримали офер, а потім звільнення 😁 ніхто не буде йти з хорошої позиції в нікуди😁
-
Перших 29 днів роботодавець може звільнити дуже легко без будь-якої причини, фактично
-
Виключення, це коли ви самостійно підписуєте consent на бекграундчек
-
Попередній роботодавець не може розголошувати ваші приватні відомості без вашого відома. За таке можуть і в суд подати.
-
А що в Хілтон трапилось? Не українці покурили? 6 пожарних, одна величезна з драбиною
-
Це щось нереальне. Ви впевнені, що саме таке формулювання?
-
Але ж можуть зателефонувати й до офісу а не до людини.... Ніколи не знаєш...
-
Особисто знаю випадки, коли люди із Sr manager position звільнялися по дзвінку, пропрацювати 5 років на фірмі. І дальше пішли працювати в уряд без жодних проблем 😁.
-
Якщо звалити та хлопнути дверима хто там буде позитивно рекомендувати 🤣🤣🤣
-
Шукати іншу роботу. Однак, фул-тайм є фул-тайм і повинні давати години.
-
Entry level jobs - я не чув, щоб телефонували прямо на фірму. Виключно деколи дзвонять до контактна у референсі. А ви ж даєте контакт людини, яка вас рекомендує позитивно.
-
Шукаєш нову, коли знайшов кажеш що треба 2 тижні щоб почати працювати. Голий роботодавець це розуміє та поважає, бо є надія, що й оголосив ты попередиш зазделегіть :) Не треба мучатися
-
Так і є насправді.
-
Завонять всякий раз коли мають таку можливість. Як спитали референси - навіть не гадай - будь впевнен що зателефонують. Неважливо куди, шараш-монтаж чи державна установа. Брехати взагалі не можна при прийомі на роботу. Спалитися можна просто....
-
Тут у нас в чаті є люди, які працюють на уряд та на NATO. Якщо захочуть, то розкажуть як процедура security clearance проходить.
-
Мені подобається ваша думка. Але насправді вона трохи оптимістична. Роботодавці диктують свої умови, а не навпаки. Я, скоріш за все, зроблю як того хоче роботодавець. Якщо він виявиться непорядною людиною це вже зовсім інша історія...
-
Це дані ще до початку війни
-
Так, тому потрібно завжди все зважати. Але якщо робота тобі не підходить, то для чого мучитися?
-
Є певні виключення щодо ЕІ.
22 Jan 2023, 08:02
13015/230296
about an hour ago