Українська Манітоба
-
Всім привіт😊 Підкажіть, будь ласка, це до 31 березня потрібно подати декларацію? Чи ще квітень можна. Дякую🌸
-
Укрпошта нещодавно доставила посилку за 10.
-
Не пропустіть черговий bull run :)
-
Доброго вечора, відгукніться , будь ласка, хто буде їхати з України, чи можете щось передати? (Вишиванку з Дніпра треба якось передати до Вінніпегу, можемо новою поштою Вам відправити до Вашого міста).
-
Так, 10го відправили 20 чи 21 була вже в нас
-
Хух, дякую Вам🌸 В нас найкращий чат💙 абсолютно будь-яка тема та відповідь на запитання
-
За 10 діб?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо віза дитини вклеєна в мій паспорт, в стаді перміт відповідно внесені дані мого паспорта, а ми вже отримали новий паспорт на дитину. Чи потрібно переробляти стаді перміт для подачі на пр? Дякую)
-
Цього не скажу, бо це був подарунок і нам не признаються, але точно знаю що дешевше ніж на НП
-
Вартість 1 кг?
-
Інколи дата може мінятися (але це було тільки під час ковіду) найкраще це перевірити на офіційному сайті CRA
-
www.shelmerdine.com/ Ще будуть великі відділи у Superstore, Home Depot, Canadian Tire, Costco. Але майте на увазі, місцеві тут нічого не саджають до середини травня.
-
Будуть продаватись в усіх магазинах типу Home Depot, Rona etc, але найкращий вибір у Garden Centers - їх є багато, дивіться що вам ближче. Також рекомендую PineRidge Hollow буде мати workshop 27 березня Grow your first garden. Там вам розкажуть що і як тут приживається. Головне- нічого на вулиці не висаджувати до Victoria Day😊
-
Чи потрібно не впевнена, але питаю, щоб зрозуміти, чи вже хтось додавав, бо там то поле для пояснень дуже обмежено по кількості символів 🤷♀
-
Чекаю на калачики ( герань)🍀🍀🍀
-
Буду дуже вдячна Це найулюбленi квiти
-
Можу дати. В нас вже кілька років.
-
В костко якраз зараз продають кандські саджанці різних роз
-
Дякую 🙂 Про травень знаю 😊
-
x.com/CindyLamoureux_/status/1768039927487308073?s=20