Українська Манітоба
-
До слова зараз дуже багато компаній разробляють гарнітуру з потоковим перекладом на основі ИИ . Найближчи роки нас чекають дуже цікаві дівайси для спрощення комунікації....😎😎😎😎
-
І з позичкою грошей яку потрібно було віддати як найшвидше. Зараз стільки інформації що імміграціє я набагато простішою
-
Так, немає жодних теорій змови, авіалініям начхати звідки люди прилітають. Через 2 тижні spring break і авіакомпанії до цього готуються, а потім лонг вікенди а потім ще щось. Тому так, погоджуюсь, усе закономірно
-
Привіт покидаємо Канаді підкажіть що треба зачиняти Сін намбер треба якось зачиняти? Або проїзний
-
Так а що робити? Не їхати? Хто має навички виживання, той виживе. В 89-90 роках люди їхали на Захід з $100 в кишені.
-
Може вони податків більше платять?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка) Можливо хтось стикався з проходженням Medical exam без картки медичного страхування? Чи можливий такий варіант зараз. Завчасно дякую за будь-яку інформацію
-
Будете платити гроші
-
Деякий час в шелтері ще нікого не вбив. Частина з них пробʼється точно. З часом, але пробʼється
-
То було в 89-90 роках з тодішніми цінами, економікою, ринком праці, конкуренцією.
-
Не знаю про що ви говорите, брат живе в едмонтоні більше 10 років - дороги такі ж як тут
-
Можливо. Ми проходили минулого року.
-
Удачі їм 🤞 Вже виживають в шелтерах , чи мріяли вони про таке життя ,скоріше ні ніж так . А потім , сльози ,депресія ,погіршення здоровʼя , психологічна травма і багато чого іншого.
-
Не будуть. Ми в 22 році 18 чи 19 грудня подались на хелс карту на 300 Carlton(якщо не помиляюсь) а потім в Бест Вестерні забукав аппойтмент на екзамен. Ми спочатку пройшли мед екзамен а потім, через кілька днів, отримали хелс карти
-
Якщо не стануть торчками , така класна ідея типу в шелтері перебувати , Амерікан дрім прям . Чомусь психологічну точку зору ніхто не хоче бачити. Депресії і все таке ви виключаєте наскільки я зрозумів )
-
Мені впринципі всерівно на їхній вибір 🤝
-
Поруч , не в .
-
Живу в білдінгу поруч з двома шелтерами. Щє не торчок і не в депресії. Навіть навчилася дружити з деякими бомжиками ><
-
Не виключаю. Я думаю, люди самі розберуться, що їм робити, як і коли) мені повністю ок з їхнім вибором
-
In reality, переважно усім на усе всерівно
22 Jan 2023, 08:02
130286/230458
18 minutes ago