Українська Манітоба
-
Деякий час в шелтері ще нікого не вбив. Частина з них пробʼється точно. З часом, але пробʼється
-
Не знаю про що ви говорите, брат живе в едмонтоні більше 10 років - дороги такі ж як тут
-
Можливо. Ми проходили минулого року.
-
Не будуть. Ми в 22 році 18 чи 19 грудня подались на хелс карту на 300 Carlton(якщо не помиляюсь) а потім в Бест Вестерні забукав аппойтмент на екзамен. Ми спочатку пройшли мед екзамен а потім, через кілька днів, отримали хелс карти
-
Не виключаю. Я думаю, люди самі розберуться, що їм робити, як і коли) мені повністю ок з їхнім вибором
-
In reality, переважно усім на усе всерівно
-
Якщо що, то в шелтері не настільки погано, як багато хто каже. Єдине що немає приватності ніякої, і шумно. А так спати є де, нічого у тебе не вкрадуть, якщо тебе знають. Їжа гарантована, душ гарантований. Вдень всередині нікого нема, бо всі на охоті (бо потрібні гроші на фент). В тюрьмі набагато гірше.
-
Сильна (і везуча) людина вилізе і з шелтеру і зробить себе. Слаба і після декількох місяців підтримки скотиться в депресію і поїде назад. Не так воно і небезпечно в якомусь Луцьку в порівнянні з Вінніпегом але там своя хата і cотні резюме не треба розносити щоб конкурувати з іст-індійцями за survive job
-
Networking
-
Який лагерь? Я про шелтер. Ви хоч раз в Сілоамі були?