Українська Манітоба
-
Ви не рівняйте ті роки і сьогоднішні реалії,ще 5 років назад тракдрайвер міг дозволити купити будинок у онтаріо ,на сьогодні і будку не купить.ціни ростуть а зп на 1-2$ виросли.там де я зараз працюю люди у 2017 році отримували 24$ на годину,а зараз 26-27,але вартість життя і % ставки по кредитах самі знаете як вирісли
-
Якщо маєте права та кредитну картку (саме кредіт карта, не дебіт), то можна спробувати взяти авто в оренду. При оформленні одразу вказуєте, що берете машину в Торонто, а повертаєте у Вінніпезі.
-
Доброго здоров’я! Є досвід. Буду у Вінніпезі 28 березня
-
Дорогі друзі, а якщо купувати білет вже в аеропорту, по факту, ціна сильно відрізняється від купівлі через інтернет?
-
Зрозуміла
-
www.google.com/localservices/prolist?g2lbs=AIQllVykhNAUlcqf08EsxAtLAWasKVAC5s71wCuptOmPBvpTJ7wSkoPQ6py1TVE8Jlettc3tehGbrBAAb9AhUcjhKojJWrsgKcTkUyJOBnmAgq6IeqPy4R4C6uE6du1oVJPPpxhnyPRIDw4UpwDrxt4clCx2jX4pjw%3D%3D&hl=ru-CA&gl=ca&ssta=1&q=currency%20exchange%20winnipeg&oq=currency%20exchange%20winnipeg&slp=MgA6HENoTUk1UGZzenNYemhBTVZaaE90QmgzUlBnU0dgAHqYAVdpb1FBQkFCR0FBWUFSZ0NJaHBqZFhKeVpXNWplU0JsZUdOb1lXNW5aU0IzYVc1dWFYQmxaeklDWlc2U0FSbGpkWEp5Wlc1amVWOWxlR05vWVc1blpWOXpaWEoyYVdObG1nRWpRMmhhUkZOVmFFNU5Semx1VXpCV1NsRXdSbTVUVlZKM1kzcGtVR1JGVG01RlFVV3FBUUE9kgGYAQoNL2cvMTFnN2o1ZGRiMgoML2cvMTFoMHc2M3Z6Cg0vZy8xMWI2X2M4aGhtCg0vZy8xMWo5Mm1kaHRnCgwvZy8xaGM4ZmM0ZncKCy9nLzF0ZDh5c2hkCgsvZy8xdF9oeW43MwoNL2cvMTFqMTM3anR3cAoLL2cvMXY2cWg4Zl8KCy9nLzF0ZG1fNGw3EgQSAggBEgQKAggBmgEGCgIXGRAA&src=2&sa=X&ved=2ahUKEwiOz-XOxfOEAxXJOTQIHbePAdgQxMEEegQIDBAB&scp=Ch5nY2lkOmN1cnJlbmN5X2V4Y2hhbmdlX3NlcnZpY2USUhISCRErGvn7c-pSEWTKucb6GiorGhIJE7XnRW_gbVIRaMfBq_JVDxwiENCS0LjQvdC90LjQv9C10LMqFA2yr6EdFc-y-cUd6nrMHSWUmzXGMAAaEWN1cnJlbmN5IGV4Y2hhbmdlIhpjdXJyZW5jeSBleGNoYW5nZSB3aW5uaXBlZyoX0J7QsdC80LXQvSDQstCw0LvRjtGC0Ys%3D
-
Дякую. Скажіть, будь ласка, я в Литві взяв довідку про відсутність судимості і ще старий робочий договір для підтвердження стажу роботи і переклав з литовского на англійську у перекладача. Хтось може підказати переклад потрібно нотаріально завіряти і робити апостиль?
-
Дороги і в Торонто погані. Особливо даунтаун, тому що тут ремонт на ремонті, постійно все перекрито і роздовбано. З приводу інфраструктури. Тут набагато більше всього, згоден, в багато разів, але я це все тільки бачу, а не користуюсь, тому що я тільки но і думаю як покрити витрати і не можу собі це дозволити. Тут робота-дім і назад. Це якщо б зп була б, хоча 30 на годину, то щось можна робити, до того тільки бачиш. Тому на ноги ставати легше в Вініпезі. Єдине що прям відрізняється і відчувається, це погода. Вчора тут було +20. І взагалі за всю зиму я бачив три рази сніг, і то він за два розтав.