Українська Манітоба
-
Забронювати
-
Ворк перміт обов'язково оформляється в першому аеропорту
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, якщо ми прилітаємо в Торонто й одразу отримаємо ворк перміти там, то чи не буде потім проблем з подачею документів на легалізацію в манітобі? Чи потрібно щоб ворк перміт був відкритий саме у манітобі?
-
Дякую
-
Дозвіл на роботу - це федеральний документ. Ви можете працювати по усій Канаді.
-
У них безкоштовне повернення. Можете відправити назад, якщо не сподобається
-
If the location is under Conditions or Remarks/Observations You must work at the location on your permit. You must apply to change the conditions of your work permit if you want to work in a different location. To do this, you’ll need to apply for a new work permit from within Canada. Select “Inside Canada” to find out how you can apply for your new permit. Include a letter explaining why you need the condition removed from your work permit with your application. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1414&top=15
-
There’s a specific employment location on my co-op or post-graduation work permit. Can I work somewhere else? It depends on where the employment location information is on your work permit. If the location is under Additional Information You can work in any location across Canada. You don’t need to apply to change your work permit. If you have a co-op work permit, your work must be required to complete your study program. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1414&top=15
-
Зрозуміти неможливо ,це лише треба пережити . Бувають за день люди втрачають все . І неначе розумінні були, і рахували кошти ,мало дохід 🫠
-
Доброго дня громадо! Підкажіть будь ласка хтось буде летіти рейсом Варшава-Париж-Монреаль- Вінніпег 25 березня ? Якщо є такі люди , будь ласка відпишіть у приват. Дуже дякую !
-
Я хожу в музеї поки що. В безкоштовні дні. Познайомтеся з місцевими, вони вам купи цікавих пліток розкажуть про історію Вінніпега, про мерів міста
-
Телефонуєте і диктуєте нову адресу. І все. Онлайн у них глючить постійно.
-
А я навіть ще не побувала всюди, де можна безкоштовно! Хоча вже рік тут))) Так що кожному своє, це правда. Мені особисто нічого не бракує у Вінніпезі, навіть забагато часом...
-
Не повинні були здавати, там після 14-ти, здається, бо то на венеричні захворювання.
-
Добрий ранок, чи можливо змінити адресу хелс кард на місці? Чи тільки онлайн?
-
Такі самі страви як і в Мішлкн ресторанах ви можете скуштувати і в Вінніпезі: www.tourismwinnipeg.com/eat-and-drink/peg-city-grub/read,post/1505/vida-cucina-italia-brings-michelin-starred-dishes-to-fort-garry-hotel
-
Онлайн змінити зайняло 5 хвилин максимум і менше ніж через тиждень прислали поштою нову
-
Аналогічно! Гроші. От тому мені і вистачає того, що є))) А ще лінь...😁
-
Ну я би канешно хотила в Вінніпезі ресторан Мішлен, але у мене грощі поки що на Tim Hortons 😀
-
Допоможу з Перевезенням, Доставкою, Переїздом ! +1 431 588 25 68
22 Jan 2023, 08:02
130343/239500
12 minutes ago