Українська Манітоба
-
А я навіть ще не побувала всюди, де можна безкоштовно! Хоча вже рік тут))) Так що кожному своє, це правда. Мені особисто нічого не бракує у Вінніпезі, навіть забагато часом...
-
Не повинні були здавати, там після 14-ти, здається, бо то на венеричні захворювання.
-
Добрий ранок, чи можливо змінити адресу хелс кард на місці? Чи тільки онлайн?
-
Такі самі страви як і в Мішлкн ресторанах ви можете скуштувати і в Вінніпезі: www.tourismwinnipeg.com/eat-and-drink/peg-city-grub/read,post/1505/vida-cucina-italia-brings-michelin-starred-dishes-to-fort-garry-hotel
-
Онлайн змінити зайняло 5 хвилин максимум і менше ніж через тиждень прислали поштою нову
-
Аналогічно! Гроші. От тому мені і вистачає того, що є))) А ще лінь...😁
-
Ну я би канешно хотила в Вінніпезі ресторан Мішлен, але у мене грощі поки що на Tim Hortons 😀
-
Допоможу з Перевезенням, Доставкою, Переїздом ! +1 431 588 25 68
-
Дякую
-
Чи це окей що моя хелс кард перестала працювати коли мені погодили що овий ворк перміт?
-
А декларацію можна подати через кабінет CRA? Я щось туплю і не бачу як це можна…Того року подала через Wealthsiple , а зараз навіть віконця тах не показує, а все для торгівлі на біржі .
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Вітаю! Підскажіть, будь ласка, у яких клініках Вінніпегу можна зробити медичний огляд без Heath card?
-
We are verifying your current income and Canada Child Benefit (CCB) eligibility. Your employment history is important, but if you are employed by a company, historical income is not required.
-
Лише огляд лікаря. Кров і флюорографію не робили. Дітям 4 і 7 років
-
Всім привіт! Я ліцензована майстриня тату і пірсингу у місті Вінніпег Пропоную свої послуги ❤ Кому цікаво - пишіть ☺🌸
-
ну це не до мене. я коли кажу "допоможу" то допоможу безкоштовно і якщо пропонувати будете не візьму гроші.
-
Тоді трактовка "допоможу" не доречна.
-
За гроші 💴 скоріш за все
-
таа звісно ж за гроші, це оголошення бачу майже кожен день. не думаю що за безкоштовно будуть це робити
22 Jan 2023, 08:02
130355/237063
27 minutes ago