Українська Манітоба
-
Не усі Michelin star ресторани дорогі. Деякі взагалі це вулична їжа (у Бангкоку, наприклад). Тому і тут у Вінніпегу можна знайти дуже хороший і цікавий вибір саме етнічної їжі, від кухарів з тих країн, і за дуже прийнятну ціну (якщо не заморочуватись з інтерʼєром;-)
-
Памʼятаєте , тут був топік , про навежену сусідку , яка записку кидала під двері , що собака кончена, лає? 😂 Я походу скоро буду тою сусідкою . Хозяіва собаки, ви випадково в бріджвотер не переїхали ? 🌚🌚 Чув з ранку руську мову, зверху . Нові сусіди . Та нова собака …. Воно вже другу годину бігає з одного кінця квартири- у інший . Собака жирна , стопудово якесь коргі , тому що звучить як слон. І гавкає нон стоп , поки біжить від двері - до балкона , і назад 😂
-
1. Контактуєте з property management. 2. Якщо не допомогає, то 311. Приїде by-law officer і дасть попередження власникам собаки. Ну а власники собаки будуть вже думати, чи мати далі штрафи чи підрізати голосові зв'язки, щоб собака на гавкав, чи переїхати в окремий будинок
-
Я б теж зачекала. У мене на поверсі теж була новоприбула собака, яка лаяла диким голосом два дні. А після її взагалі стало не чути, звикла тваринка, пройшов стрес. Її в перші дні теж можна зрозуміти: нове приміщення, нові запахи, ще і ви там внизу щось ворушитесь, ходите - це вже взагалі поза межами, як може, так і протестує