Українська Манітоба
-
Нє, вже більше...
-
Мені дали бумажку підписати за ці два тижні, дуже цікаву. Тому я так зрозумів що попередні робітники тупо зробили ноги😁 я взагалі 2 рази за все життя змінював роботодавця і не люблю харкати в колодязі з яких потім пити. Але тут не я писав правила гри🤣
-
Все одно спитають коли приїхав? Що робив 3,4,6,12 місяців? Невже не працював? А чому не хочеш сказати де? Немає адекватної відповіді? Для мене на місці hr це одразу завал на інтерв'ю.
-
На початку дали бумажку підписати там дуже цікаво написано що я їх повинен попередити і щось написано на тему того, що і як мені там будуть платити ті 2 тижні. Треба буде перечитати.
-
Протягом перших 30 днів працівник чи роботодавець може по розірвати трудові відносини без попередження. Це чітко обговорено законодавством. Я більше скажу, що таке дострокове припинення трудових відносин вважається нормальним. Просто it didn't work out. Але знаю купу людей, що потім приходили на ту ж саму фірму і їх брали назад за 6-12 місяців.
-
Навіть якщо є така можливість я не збираюся нею користуватися.
-
Якщо людина йде на іншу зразу роботу, то їй не потрібно мати EА. Але для іншого роботодавця ця інформація недоступна. Якщо не вказувати, де ти працював раніше, то ніхто і не буде перевіряти. Не лякайте людей 😁. Це хіба перевірки проводять на серйозних фірмах та на посади .
-
Пособіє по безробіттю. Ви напрацювали 900 (постійно міняють, а я вже давно не користувався) годин, та вас звільнили за Shortage of work, то ви отримаєте на протязі 9 місяців пособіє, у розмірі 0.7 від вашої ставки. (Є максимальна сумма, більше якої не платять, але це для тих хто має 21+ на годину)
-
7/11 , 94 $ 10 пачок. Смак такоє собі)
-
Your employment history is generally not publicly available. However, although Service Canada's records and your ROE are not intended to be shared with prospective employers, there is nothing preventing a prospective employer from asking for a copy. Similarly, there's no law forcing you to comply with this request
-
Що дає employment insurance? Що це взагалі таке?