Українська Манітоба
-
Не , я ось та навіжена , що буде записки кидати 😂
-
"Може привикне" — це ви про себе? 😉
-
ось як треба гроші заробляти www.cbc.ca/player/play/2318523459670
-
Дуже дякую!☺️
-
Ця компанія не зробила нічого поганого. Вони цілком легітимно отримали контракт.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, де та в якому банку получити банківську картку для новоприбулих.
-
RBC, Scotiabank, TD, CIBC, але в CIBC можуть бути черги до місяця, тому краще йдіть у RBC чи Scotiabank там скоріше, можна за день-два відкрити рахунок
-
Звертайте увагу на відгуки. Там часто прикріпляють фото того що прийшло. Бо буває що очікування та реальність не співпадає
-
Доброго дня! Підкажіть таку інформацію. Дитина хоче відкрити власний рахунок в банку. Який краще обрати щоб вона могла тратити тільки певну суму коштів, а решту були як відкладення? Дитині 13 років. В найближчому майбутньому очікуємо ПР (бо потрібно виданий Канадою ІД)
-
Підрізати голосові зв'язки дуже негуманно і наче взагалі заборонено в Манітобі
-
Дуже хвалили на роботі цей сайт.
-
Є Aeroplan- це бонусна система AirCanada
-
Немає якогось спец рахунку. Це звичайний чекінг аккаунт, але ви можете сказати співробітнику щоб поставив ліміт, наприклад 50 дол на добу зняття, чи покупки в магазинах
-
А є якісь лайфхаки, щоб дешевше купити квитки на AirCanada, або щоб при купівлі квитків якісь додаткові переваги/бонуси отримати ?
-
Мабуть найпростіший спосіб щоб було дешевше – купувати заздалегідь і на «непопулярні» дні.
-
Має бути в декларації що ви подали. А де ви знайшли notice of assessment? Мені для того щоб його прочитати просить аккаунт зареєструвати
-
Я перепрошую де ви знайшли ось цей 10100 ?Я шось передивляюся notice of assesment і не можу знайти
-
Я вже получив ПР і в мене немає старого аккаунту від CRA , я вже немаю доступу . Його можна скачати в CRA аккаунті .
-
Доброго дня, прийшов лист: Please attend the office as soon as possible with your most current Canada Revenue Agency NOTICE OF ASSESSMENT. If you are on EIA, please provide a letter from your worker. Що таке ЕІА?
-
Employment Income Assistance
22 Jan 2023, 08:02
130386/230204
3 minutes ago