Українська Манітоба
-
А э посилання на вашего лендлорда?де модна подивились наявність квартир?
-
Якщо вас зупинить поліцейський і перевірить документи, а там буде два посвідчення, то це незаконно у Манітобі
-
Хто де знімав кеш з укр карти?
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка, може хтось знімав гроші з української валютної карти, в якому банкоматі можна спробувати? А то вже багато перепробували, не хоче давати гроші😅
-
Будь який банкомат. Я сам знімав із RBC та Scotiabank
-
Привіт. так ми ж не в Торонто. Про Вініпег можемо розповісти
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, щодо безкоштовного готелю в Торонто. Чи треба завчасно робити бронювання? Якщо так, то як це зробити?
-
якщо ви там візьмете готель, а потім до нас, тут ви не зможете отримати федеральну підтримку по готелю
-
Може хтось летів через Торонто у Вінніпег, та має досвід.
-
Тоді в чому проблема з поселенням у Торонто?
-
є федеральний і провінційний. Провінціний термін ви отримаєте
-
Не чув за ці зміни. Раніше наче червноий хрест надавав на декілька днів, та це не впливало на надання проживання в готелі у Вінніпезі.
-
Зрозумів. Дякую за інформацію. Там літня жінка прилітає до Канади, треба хочаб день - два зупинитися в Торонто а потім летіти у Вінніпег. Доречі, у Вінніпезі зараз треба заповнювати якусь форму для бронювання готелю від провінції?
-
Проблема в тому, що вільних готелів може не бути
-
я не знаю де дають, я минулого березня прилетів, там не те що на пару днів не селили, то там і не селили взагалі, тільки багатодітних і матерів з дітьми, тому ми ночували в аеропорті
-
два тижні федерального готелю не зможете використати в Вініпезі Аа так, ніяких проблем.
-
ну раніше вони там на виході були з великим прапором Украіни, але я туди навіть не йшов
-
ні, в аропорту номери телефонів, позвонили, забронювали - в готель
-
Ні, там ви маєте прийти до волонтерів, заповнити їхню форму, і в порядку черги чекати поки для вас знайдуть номер В пріоритеті старші люди, сім'ї з дітьми, вагітні По факту, якщо вас погодились заселити, то весь цей процес займає декілька годин, може і більше, кому як пощастить 🤷♀ Ми майже одразу зареєструвались на місці у волонтерів, але довго чекали на підтвердження бронювання від готелю.
-
Ми знімали в BMO. А в чому саме у вас проблема? Перевірте нотіфікацію в вашому банку, можливо у вас блокується транзакція саме українським банком
22 Jan 2023, 08:02
130558/230097
45 minutes ago